![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich! Jestem tu nowa, tak i jak do tatuaży
. W poniedziałek tego tygodnia zrobiłam sobie tatuaż na lewym nadgarstku na wewnętrznej stronie i mam pytanie odnośnie pielęgnacji. Po wyjściu ze studia był on pod folią i było osocze krwi ale tak jak mnie poinstruowano, zdjęłam folię po kilku godzinach i przemyłam wodą. Kupiłam maść Bepanthen i zaczełam smarować tatuaż od 2 do 4 razy dziennie, cienką warstwę. Nie pokoi mnie to, że tatuaż nie różni się niczym od dnia pierwszego, a dziś mija prawie 5 dzień. Poczytałam na necie o gojeniu się i wszyscy pisali o schodzeniu skóry, swędzeniu, zmianie koloru itp, a ja nic z tych rzeczy u siebie nie zapobserwowałam. Czy to oznacza że coś źle idzie czy że dobrze dbam o tatuaż? Żaden strupek mi się nie robi, a przecież musi od odpaść prawda? Niewiem co o tym myśleć. Jedyna różnica to może to że nie jest już czerwony na około i może dosłownie ciut mniej czarny, to tyle. Zamieszczam dwa zdjęcia, pierwsze to tatuaż po zdjęciu foli w dzień 1 a drugie to zdjęcie zrobione przed chwilą. Przepraszam za jakość... http://i.imgur.com/zYLNY.jpg http://i.imgur.com/UIV5P.jpg Z góry dzieki, naprawde zależy mi na pomocy Waszej! |
|
|
||||
|
||||
|
Czytaj forum! Znajdziesz tu wszystkie informacje, nie ma potrzeby zakładania nowego tematu.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Przeczytałam dużo tematów ale nie natknęłam się na owy przypadek :/. |
|
|
||||
|
||||
|
Zejdzie w swoim czasie, cierpliwości. Wszystko jest ok.
Tylko mi nie wmawiaj że nie ma nic w temacie bo było to wałkowane milion razy. Jak dla mnie do zamknięcia. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok ok nie wiedzialam, wyluzuj. Mam nadzieje ze nie wszyscy sa tak mili jak Ty, hmm.
|
|
|
||||
|
||||
|
Wszyscy
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wybacz ale jesteś kolejną z rzędu osobą, która zadaje wyjątkowo irytujące pytanie. Gdybyś posiedziała trochę na forum, zrozumiałabyś. Jakimkolwiek forum...
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, sorry...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.