![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
No fajnie to wygląda i dobrze, że dziewczyna zdecydowała się na to a nie na same "znaczki".
|
|
|
||||
|
||||
![]() wiem, że wygląda na lekko krzywy... ale tak naprawdę to ten stary "niby tatuaż" był strasznie niesymetryczny ;/ |
|
|
||||
|
||||
|
sory za szczerość ale burak i to straszny
|
|
|
||||
|
||||
|
A to jak wyglada?usunalem kolor bo mniej odbicia swiatla widac
![]() wykonalem go ok.6 miesiecy temu. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie masz fotki lepszej jakości , na tej ciężko cokolwiek zobaczyć.
|
|
|
||||
|
||||
|
anatomicznie leży i co to za 2 rury biegnące po szyi
![]() i jak pisał Marcin pokaż w lepszej jakości i nie obrabiaj w photoshopie |
|
|
||||
|
||||
|
He,te dwie rury byly na wzorze,choc tez mi sie nie podobaly...co do zdjecia lepszej jakosci to musialbym wlasciciela dorwac aby zrobic zdjecie,bo zrobilem tylko to jedno
i to telefonem (2Mpix) ) niestety,a na Photoshopie naprawde tylko usunalem kolor,bo w tym programie i tak nie wiele potrafie.....ale myslcie jak chcecie... |
|
|
||||
|
||||
|
O to ja też się pochwalę,to stary tatuaż,mam do niego ogromny sentyment bo to jest pierwszy cieniowany tatuaż jaki zrobiłem
Byłem ładnie wydygany przed zrobieniem ale gościu był wniebowzięty jak skończyłem i jest moim klientem do dziś heh Ostatnio edytowane przez slangmark044 : 10-13-2011 o 14:23. |
|
|
||||
|
||||
|
jakieś opinie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Straszny kaszalot. Skoro to twoja pierwsza dziara tą techniką, mam nadzieje, że te, które wykonujesz teraz wyglądają chociaż przyzwoicie...
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.