![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Zdjecie moze troszke slabej jakosci ale chyba widac
to całkowicie zagojony tatuaż zrobiony około 6 miesięcy temu ![]() Wzor oklepany ale delikatnie zmieniony RL7 i RM7 M 9 TUSZ kURO SUMI to byly dwie dlugie sesje przy piwku ( On mial gula bo jako jedyny nie pil ;D ) Ostatnio edytowane przez Ryba : 11-15-2010 o 20:35. |
|
|
||||
|
||||
![]() Oprócz sknoconej nieco anatomii jestem zadowolony . Myślę ze ewentualne defekty ukryje trochę wypełnieniem , cieniami do tego tlo mam nadzieje orzywi troche bardziej pana demona Ostatnio edytowane przez Ryba : 11-15-2010 o 20:34. |
|
|
||||
|
||||
|
Pierwszy w miarę mi się podoba (jestem laikiem), natomiast w drugim, brak mi cieniowania.
|
|
|
||||
|
||||
|
No brak bojest nieskonczony .
Wzory tego rozmiaru raczej plamuje na wiecej niz jedna sesje Nie mam takiej wprawy jak ludzie w studio zeby ukonczyc to za jednym razem Pozatym w ten sposob zostawiam sobie furtke i mozliwosc poprawienia na kolejnej sesji ewntualnych niedociagniec konturu itp za pare dni wrzuce ukonczony |
|
|
||||
|
||||
|
No to czekamy
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja dla mnie słabe przejścia w cieniach, pobaw się w rozcieńczanie tuszu i nakładanie go warstwami- w ten sposób uzyskasz ładna gamę cieni
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
dzieki za uwage
W sumie bawie sie , uzywam kuro sumi outline i blenda shading ktorego lamie dodatkowo sola fizjologiczna na 50 % i tak mam 3 tonacje Ale to nakladanie warstwami ....??? moglbys rozwinac troche temat zaczynasz od jasnych ? |
|
|
||||
|
||||
|
ja cieniuje na dużej powierzchni używam 3 cieni i czystej konturowej czerni, ja używam tuszu "panthera" i rozcieńczam powiedzmy w proporcjach 30% 50% 75%. rozciągam "najsłabszym" tuszem i dopełniam cienie pozostałymi, dbając by cień wszędzie nie był w jednej tonacji. mogę Ci doradzić że dalszy plan można bądź rozjaśnić, bądź ściemnić
![]() a tu proszę jedna z moich pierwszych dziar, piszczel, mój... kiedyś go może skończę ![]() http://photos.nasza-klasa.pl/1473596...0bb1334e0.jpeg a tak btw. polecam filmik jednego z moich ulubionych artystów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nCXxWjSLfKw Ostatnio edytowane przez boro : 11-20-2010 o 19:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie działa pierwszy link.
|
|
|
||||
|
||||
![]() Mam nadzieje ze to efekt finalny i po wygojeniu nie będzie poprawek Tusz kurosumi w 4 tonacjach < godnie z zaleceniem ![]() tu ukłon w stronę kolegi od pantery , 10 % mieszanka daje rady na takie duże powierzchnie Tło jest jednak elementem który najbardziej mnie kuje Jeżeli macie swoje magiczne sposoby na wypelnienianie dużych powierzchni w jednej tonacji ( jasnej ) uchylcie rąbka tajemnicy bo spać nie mogę w nocy Cały czarny 7 RM i biały 9RS Liczę na konstruktywna krytykę ponieważ niedługo zabieram się za podobny wzór wiec jeżeli jest coś co mógłbym poprawić z chęcią wysłucham porad pozdrawiam na koniec mam propozycje dla nudzących sie w zimowe wieczory ççççç OPERACJA WIEJSKI TUNINK ççççççç odcinek pierwszy FELE ![]() ![]() Bardzo luźny projekt mający na celu sprawdzić ile trzeba wydać zeby ożywić istna ruinę a niegdyś synonim luksusu powiew europy POLONEZ z silnikiem diesla ;D Ostatnio edytowane przez Ryba : 12-03-2010 o 18:11. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.