![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
nazwa tematu wszystko tłumaczy...
jak czytam komentarze pod zdjęciami to zaczynam wątpić w ludzkie poczucie piękna http://nasza-klasa.pl/profile/250044...ry/album/3/222 Wpisujecie który najbardziej was "urzekł" i doprowadził do migotania przedsionków ;-)
|
||||
|
||||
|
hmmmm co by tu powiedziec... ja moze nie mam zyt pieknych dziar ale to to jest jakas masakra....
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Twoje to też masakra, szczególnie smok i imiona dzieci, smiało mozesz do tego tematu je wrzucić. A te z n-k to porażka, a jakie komentarze! Ostatnio edytowane przez YvonneS : 05-19-2010 o 10:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Jesli chodzi o smoka to inna bajka ale imiona dzieci maja dla mnie znaczenie i to sie liczy najbardziej innym sie nie musza podobac
|
|
|
||||
|
||||
|
Czy ty nie rozumiesz, ze gdybyś skorzystała z usług profesjonalisty a nie kumpla co parę x trzymał maszynkę w ręku to miałabyś ładnie zrobionego i smoka i te imiona i resztę? Wstyd takie coś pokazywać i wstyd się tym chwalić.
|
|
|
||||
|
||||
|
Akurat nie korzystalam z uslug kumpla... Ja tepa nie jestem i rozumiem co sie pisze do mnie. Jesli to Cie zadowoli to smoka chce po wakacjach przerobic... Jak masz ciekawy wzor i dobrego artyste to czekam na propozycje
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Nie, no zobaczyłam tą stopę i cofnęło mi się, raz od tatuażu a drugi od tych żółtych, brudnych i zaniedbanych paznokci. Resztę dzieł sobie darowałam. |
|
|
||||
|
||||
|
Yvonnes wyluzuj
![]() a co do tematu.. a później wchodzą tacy na forum i "jak by to można było poprawić" hehehe :E |
|
|
||||
|
||||
|
Kasik, widziałaś tą stopę z żółtymi pazurami? bleeeeee
|
|
|
||||
|
||||
|
Dotarłem do "stopy"...dalej boję się zaglądać. ŻENADA.
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.