![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
To mój pierwszy tatuaż i mam pytanie czy takie zaczerwienienie to jest silniak i jak dalej postepować z tym tatuażem? Wszytsko robilem jak trzeba alantan i przemywanie, czy dalej smarowac alantanem czy wystarczy balsam lub krem z wit A. Zaczerwienienie jest tylko na ostatnim znaku nie boli ani nie swędzi.Czy to normalne? |
|
|
||||
|
||||
|
jak się zagoił to niema sęsu smarować .Jak masz tzw dziką skórę , naskurek na wzorku to raz dziennie przesmaruj. przy zaczerwienieni jeśli się nic niedzieje to się niemartw powinno zniknąć.
|
|
|
|||
|
|||
|
Powinno zejść za jakiś czas wystarczy balsam ale chyba czeka cię poprawka
|
|
|
|||
|
|||
|
nic siue nie dzieje jest tylko czerwone wiec przejde na balsam i poczekamy. A pytanie kiedy mozna wejsc do basenu po jakim czasie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Jak się całkowicie zagoi.
Możesz przemywać to miejsce solą fizjologiczną, nie zaszkodzi. |
|
|
||||
|
||||
|
Bedzie dobrze potrzeba troche czasu do basenu nie proponuje jak na razie wchodzic poczekaj okolo miesiaca jak nie wiecej wzaleznosci od stadium gojenia po alantanie ja stosuje w ramach pielegnacji olejek bambino jak dla bobasow he he jak dla mnie daje rade pozdro
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.