![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
ogolnie takiej lipy jeszcze nie bylo ..
stypa .. |
|
|
||||
|
||||
|
Daj linka do relacji.
|
||||
|
||||
|
nie mam .. moj szanowny byl z naszym miszczem w sobote i z jego/ich relacji moge tylko powiedziec,ze same wynalazki tam byly .. zgodnie stwierdzili,ze na 400 osob moze z 10 bylo jakis konkretnych ( mowie o podziarancach,ktorzy przyjechali sie polansowac ) .. jeden madrzejszy od drugiego a w gruncie rzeczy same buraki mieli na sobie .. mam plan w przyszlym roku wziac udzial w konkursie na najlepszy tatuaz .. kto wie,moze cos zgarne
![]() slyszalam 3 lata temu jak tam bylam ( nie wiem czy to wciaz aktualne ),ze osoba ktora zgarnie pierwsze miejsce ( procz jakies tam "nagrody niespodzianki " ) moze odpalic swojemu tatuatorowi box na konwencji za free w nasteonym roku ( na cale 3 dni ) ... spoko sprawa .. ale poszukam,moze jakis link gdzies bedzie .. tylko podejrzewam ze bedzie z tym tak jak ze zwiastunami filmowymi.. najlepsze kawalki powklejane ,a ogol lipy pominiety .. cos tu znalazlam .. http://www.youtube.com/watch?v=VsKTZpPi5lA Ostatnio edytowane przez lubiana : 09-26-2011 o 12:50. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.