![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam kto z was jedzie na TATTOO FEST 2008 w Krakowie?
piszcie jakieś moze ciekawostki odnośnie tego festiwalu itp ![]() jak ktoś nie zna tej imprezy w co wądpie: TATTOO FEST 2008 największy Polski festiwal tatuarzu 7-8.06.2008 klub Rotunda ul.Oleanddy1 |
|
|
||||
|
||||
|
Oczywiscie ja jade (z rodzina "Tattooart")
to bedzie moj pierwszy wypad do Krakowa na konwent trzeba powoli odkladasz fundusz bo Kraków tusz tusz ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no nie tak tusz tusz... bo w czerwcu, a co do funduszy zrobi sie 2/3 dziary i juz kasa jest
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hehe najlepiej te dziarki zrobic w czerwcu
ten miesiac mam dosc obfity i na dobre sumki ale pojde tu i tu i nie ma pieniedzy :P Lion a Ty bedziesz w jakims box'ie czy tak rekreacyjnie przyjezdzasz ? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja będe w boksie ale robił dredy xD a wogóle to jeszcze nie mam 18stki aby załozyć studio, prawie za pół roku mam 18 i sie naucze zarąbiście dziarać to zakładam studio i będzie mnie pewnie mozna spotkać na festach
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ja bym z chęcią się wybrała ,ale jak na razie rekreacyjnie aż nie założe własnego studia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja tez tylko jade rekreacyjnie. Ale nie bede sie tam czuc obco
troche znajomych bedzie to bede krazyc od boxu do boxu A wie ktos czy osoba nie posiadajaca boxu moze przystapic do konkursu ? ciekawe kto w tym roku bedzie prowadzic impreze Czyzby Pan Raga ? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja sie wybieram napewno. rekreacyjnie w roli podziwiajaco zwiedzajacej.
|
|
|
|||
|
|||
|
No he ja tez pewnie sie pojawie konwent to wypasik ktorego se nie odmowie...hihihih;D
A moze ktos z moich okolic si4e wybiera??? Rybnik Racibórz Gliwice??? To moze bysmy sie razem zabrali??? Pozdro 4 ALL.. |
|
|
||||
|
||||
|
Kot jak bys mial chociaz dane uzupelnione to moze by ktos sie pochwalil kto z Twoich stron ale tak to mozemy zgadywac
ale Rybnik, Gliwice to zapewniam ze z tych okolic jedzie cala masa ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.