Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-04-2007, 17:17
CosmicTrance CosmicTrance jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie tatto prywatnie

zna ktos osobe w obrebie krakowa ktora robi tatauze prywatnie u siebie w domu??
Stary 08-05-2007, 12:11
POLL POLL jest nieaktywny
Nowy

Talking Tatu Prywatnie

Jestem a co sie porobilo nie tyle znam co robie tatu
Stary 08-06-2007, 11:44
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie jak chcesz

jak chcesz to mogę zapytać mojego zioma murasa w tej chwili mieszka i dziara w krakowie w studio KULT, mozę by ciebie wydziarał jak bedziesz cchiał to wyslij wiadomość do mnie na priva to podam tobie nr kom do niego , na pewno się dogadacie pozdro
Stary 08-07-2007, 11:34
MIKA28 MIKA28 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Cosmic Trance

Jezeli To Ma Być Twój Pierwszy Tatuaz, To Mocno Się Zastanów , Nie Warto Oszczedzać Na Swoim Ciele I Zdrowiu, Musisz Pojsc Do Kogos Sprawdzonego Który Ma Renome Od Wielu Lat, Nawet Przecietny Zjadacz Chleba Patrzac Na Zdjecia Prac Jakiegoś Tatuatora Jest W Stanie Okreslić Czy Poziom Prac Jest Dla Niego Wystarczajacy, Nie Chciałabym Tutaj Nikogo Dyskredytowac Ale Prace Które Zamiescił W Galerii Uzytkownik Poll Sa Na Bardzo Słabym Poziomie , A Widziałam Zę Proponuje Swoej Usługi Takzę Zastanó Się Dwa Razy, Jest W Polsce Bardzo Duzo Ludzi Robiacych Tatuaze W Domu I Jest Ich Wielu Naprawdę Dobrych , Zapewniaja Wysoki Poziom , Czystosc , Sterylnosc I Dobre Ceny Ale Trzeba Na Odpowiedniego Trafić, Pozdro
Stary 08-07-2007, 11:36
Nowy

Domyślnie PS

Heheh Zapomniałam Napisac Ze Sama Tatuje Się U Freelancera , Ale Ja Trafiłam Bardzo Dobrze , Pozdrawiam
Stary 08-07-2007, 14:51
Nowy

Domyślnie Zastanow Sie

Hetnie Obejze Twoje Prace Lub Wzory Na Wysokim Poziomie:d
Stary 08-07-2007, 15:04
Nowy

Domyślnie po pierwsze

to nie spinaj sie za bardzo , bo ci zyłka pęknie, pisałam ze nie chce nikogo dyskredytowac , ale trochę juz mam tatuazy i znajomych którzy mają podziarane całe ciała i poczucie estetyki tez posiadam i potrafie ocenic czy ktos łądnie robi czy tak sobie, po drugie nigdzie nie napisałam ze ja robie tatuaze , przeczytaj mój post wyzej dokładnie zanim zaczniesz się spinac , jestem tylko entuzjastka tatuazy i ich kilka na swoim ciele, pisałam ze sama dziaram się u goscia ktry nie ma studia , ale tatuaze które robi on a ty to troche inny poziom , jak chesz to wejdz na stronie głownej w serwisie w moja galerii i zobacz jakie mam tatuaze i pomimo tego ze były robione 5 i 3 lata temu to zadna z twoich prac do nich nie dorasta, to tyle

aha jeszcze jedno chetnie piszemy przez ch , pozdro
Stary 08-07-2007, 15:06
Nowy

Domyślnie Dalej

Widzialem Gorsze Wzory Ze Studia Biomechanika Ok Hoc Latwo Ukryc Bledy W Takim Wzoze :d
Stary 08-08-2007, 09:58
zolaozs's Avatar
zolaozs zolaozs jest nieaktywny
Poczatkujacy

Thumbs down Słaby

Elo Jesteś słaby i reprezentujesz bardzo słaby poziom moim zdaniem musisz się dużo jeszcze uczyć jak na tyle lat co piszesz że dziarasz do jest słabizna i niewiem czy Ty dziarasz w Finlandii bo dla mnie to ty dziarasz raczej po FINLANDII O,7.l
Stary 08-08-2007, 11:23
Nowy

Smile slaby

sluchaj kazdy wzor jest inny i tyle wiekrzosc ludzi wybiera pojedyncze wzory bez kompozycji kazdy ma swoj poglad i zdanie takie wzory chca i maja nie maja zaszczezen i to sie liczy
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania