![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
witam
przegladam ostatnio internet i widze ze duzo ludzi na portalach typu np. nasza klasa,.... robi sobie zdjecia bez koszulek, z "tatuazem", ogolnie mysle ze dla niektorych tatuaz jest czyms w formie "zrobie sobie dziare bede grozny" lub "mam tatuaz jestem huj wie kim" sieszy mnie to tym bardziej ze ja podchodze do tematu - kocham tattoo to jest moj styl bycia , hobby, .... co sadzicie na ten temat mam nadzieje na rozwiniecie tematu ![]() pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
dzisiaj na naszej klasie moja laska zobaczyła chłopa co się ponapinał plecami do lustra z tribalem na środku , normalnie dramat co za krety polewaliśmy z niego chwile, kolejny idiotyzm naszej klasy to kąta swoich psów i takie tam, wogóle mnie na tej naszej klasie nie ma i sram na nią to tyle
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no to jo o to chodzi o frajerstwo.............
po\drawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
A nie jest idiotyzmem zamieszczanie zdjęć swoich dzieci, zdjęć z wycieczek zagranicznych? O co wam chodzi? Zazdrościcie im czy co? Istotą tego portalu jest właśnie to, że ludzie chcą się pochwalić, jedni bogactwem inni dokonaniami. Jeżeli nam to nie odpowiada nie musimy ani tego oglądać ani się tam logować. |
|
|
|||
|
|||
|
To jest istna masakra!
Dla większości ludzi liczy sie tylko jeden picny tatuaż, który sla mnie jest oszpeceniem ciała a dla nich wielka ozdoba i "próbą bólu". Mam wytatuowaną całą stope. Kosztowało mnie to dużo czasu i pracy...drugi tatuaz jest czarny na kostce feniks, jeszcze bez poprawki. Im wiecej dostaje na jego temat komplementów typu, ze jest ładny, ze nie trzeba go poprawiać, od ludzi którzy nie maja o tej sztuce i jej wartości żadnego pojęcia tym bardziej mi sie nie podoba. ....Byc moze to jest dobre gdyz mysle co by tu jeszcze zrobic, zeby go upiekszyc... ...hmm moze jakies kolorowe płomienie. |
|
|
||||
|
||||
|
A nie pomyślałaś, ze moze komuś te twoje tatuaże nie przypadną do gustu podobnie jak tobie czyjeś?
Uważam, ze lepiej mieć jeden dobrze zrobiony i gustowny tatuaż niż wzorki "ni przypiął ni przyłatał" na całym ciele. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie robie tatuaży dla kogoś, lecz dla siebe.
Nie sugeruję się otoczeniem, z którym zwykle sie nie zgadzam. Poza tym opinia kogoś kto robi tatuaz dla "lansu" jest dla mnie niczym... chociaż nie, taka pozytywna opinia mówi mi ze muszę jeszce go poprawic. Dodać więcej urody by nie był, łatwym i prostym do odczytania dla byle kogo. Ostatnio edytowane przez natalia4130 : 01-07-2009 o 10:53. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Heheh, tym bardziej nie powinnaś krytykować, bo być może ktoś myśli podobnie i tak jak ty robi coś dla siebie. Albo jak już to robisz to przynajmniej określ obiekt(y), bo teraz to wygląda tak, że nie podobają ci się wszystkie które widzisz na nk lub większość za to jesteś zachwycona swoim. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-07-2009 o 10:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Np. małego motylka na łopatce, czy tribal na tricepsie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Na ramieniu, z reguły tribale robi się na ramieniu a nie na tricepsie. No już lepiej, przynajmniej określiłaś co ci się nie podoba. A wiesz, to ma chyba związek z tym, że wielu ludzi robi sobie pierwszy tatuaż trochę bezmyślnie. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-07-2009 o 11:01. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.