![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
prosze o fotke tatuażu z magazynu tatoofest nr4 2007. fotka przedstawia kolorowy tatuaż na przedramieniu bodajże dziewczynke atakowaną nożem przez 3 misie. zamieszczona była gdzieś pod koniec tego numeru. zgubiłem gdzieś ten numer tattofest. Pozdro i dzięki
|
||||
|
||||
|
na okładce jest anna chwalebna. No prosze was nikt nie ma tego numeru????? chce zrobić sobie tatuaż potrzebuje tego wzoru
|
||||
|
||||
|
mój e mail myjenogi2@wp.pl
|
||||
|
||||
|
Ale To Juz Przeginka Znowu Spam
|
||||
|
||||
|
kup sobie ten numer kurwa... za 15zyla masz go w sprzedarzy wysylkowej na str tattoofestu, bedziesz tak spamowal dopuki ktos dla swietego spokoju nie kupi sobie tego numeru i nie wklei ci zdjecia? pomysl troche
|
|
|
||||
|
||||
|
po za tym i tak nikt go nie wklei. ogłosiłem się we wzorach i szukam. zobacz łącznie 6 postów. nie rób dymu hah. napij się herbaty miętowej, zapal kadzidełko ,ogLadnij se na wspólnej i się wyluzuj ziomm. zaraz obczaje stronke tatoofesta i jak jest możliwość to zamówie numer archiwalny skoro nikt go nie posiada bądź nikomu się nie chce pomóc i podesłać wzora na maila. pozdro
|
||||
|
||||
|
na ich stronce zamowisz archiwalne nr widze ze cie tez nosi
![]()
|
||||
|
||||
|
zamówiłem za 13 zeta
,ze stronki zamówić można każdy archiwalny numer!! >czupa dzięki. a nie pomocnym HWD!!!
|
||||
|
||||
|
i na wzajem tylko głębiej
|
|
|
||||
|
||||
|
Ty wyżej H#j Ci w PasZcZE!
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.