Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10-27-2011, 16:16
SicBastard SicBastard jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Toruń
Domyślnie Sztuki Piekne

Od niedawna jestem szczesliwym(?) studentem "Edukacji artystycznej w zakresie sztuk plastycznych" na UMK w Toruniu (zaocznie). Jest moze, na tym forum, ktos po tej uczelni? Jakies opinie etc?

A jesli juz nikt sie nie znajdzie z WSzP, to moze niech wypowiedza sie osoby po takim, lub podobnym kierunku - czy warto sie kisic 3 lata na studiach, gdzie zalezy mi tylko na nauce rysunku/malarstwa.
Pod wzgledem technicznym duzo daja takie studia? Czy lepiej olac to, zachowac swoje pieniadze i po prostu bazgrac, bazgrac, w przerwie dziarac i znowu caly czas bazgrac?

PS. Nie zalezy mi na papierku, ze mam wyzsze wyksztalcenie czy na tytule magistra sztuki.

Ostatnio edytowane przez SicBastard : 10-27-2011 o 16:19.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-27-2011, 18:08
matys23's Avatar
matys23 matys23 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Wybieram się na ASP w Łodzi, więc zasięgałem języka w tej sprawie.
Oczywiście że warto się uczyć! Wykładowcy jak i studenci to często wspaniali artyści i pod każdym względem można się od nich czegoś nauczyć.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania