![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Od niedawna jestem szczesliwym(?) studentem "Edukacji artystycznej w zakresie sztuk plastycznych" na UMK w Toruniu (zaocznie). Jest moze, na tym forum, ktos po tej uczelni? Jakies opinie etc?
A jesli juz nikt sie nie znajdzie z WSzP, to moze niech wypowiedza sie osoby po takim, lub podobnym kierunku - czy warto sie kisic 3 lata na studiach, gdzie zalezy mi tylko na nauce rysunku/malarstwa. Pod wzgledem technicznym duzo daja takie studia? Czy lepiej olac to, zachowac swoje pieniadze i po prostu bazgrac, bazgrac, w przerwie dziarac i znowu caly czas bazgrac? PS. Nie zalezy mi na papierku, ze mam wyzsze wyksztalcenie czy na tytule magistra sztuki. Ostatnio edytowane przez SicBastard : 10-27-2011 o 16:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Wybieram się na ASP w Łodzi, więc zasięgałem języka w tej sprawie.
Oczywiście że warto się uczyć! Wykładowcy jak i studenci to często wspaniali artyści i pod każdym względem można się od nich czegoś nauczyć. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.