![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam serdecznie !
Jestem tu nowy i chciałbym o coś zapytać, od 3 lat planuje zrobić tatuaż, ale naprawdę duży i porządny, mam upatrzone studio i wiem co i jak ale (tu zaczyna się problem). Chce zrobić sobie tatuaż mojej wizji, nie moglem w ogóle znaleźć podobnego wzoru by to pokazać i tu pojawia się moje pytanie, gdzie muszę szukać osoby która mogłaby zrobić dla mnie szkic tatuażu na cale plecy, i chciałbym by wyglądał tak: Jako kontur rozdarta skora (moja) w której będzie reszta obrazu, również takie pasy skory przechodzące przez obraz jakby rozdrapane żeby nieco zasłaniały. Główny obraz chciałbym żeby wyglądał jak mur z dziura na samym środku przez która wychodzi, szkielet (śmierć) a w tle ciemne niebo i zniszczone miasto co miałoby przedstawiać bieg mojego życia, szkielet przedstawia to ze teraz cale zło mnie pozostawiło i wszystko będzie wracać do normy. Proszę nie pomyślcie sobie ze to wizja jakiegoś szaleńcy, chce zrobić tatuaż który będzie coś dla mnie znaczył i przypominał mi to co mnie w życiu spotkało. Dodam ze będzie to mój pierwszy tatuaż, wiem od razu duży dlatego chciałbym dowiedzieć się czego przed w czasie i po się muszę spodziewać, chodzi o ból, dbanie o to i mniej więcej ile sesji by to zajęło. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, Pozdrawiam serdecznie, Marek ![]() P.S. Świetne forum i dużo ciekawych informacji można tu znaleźć ! ![]() ad.1 Poprawki. Ostatnio edytowane przez mareks123 : 08-13-2008 o 19:31. |
|
|
||||
|
||||
|
Wspaniały pomysł i ciekawy. Skąd jesteś bo jeżeli z woj.świętokrzyskiego to mogę Ci pomóc. Mój tatuator jest ok i myślę że może Ci pomóc.Jeżeli chcesz napisz skąd jestes lub czy możesz dotrzeć na spotkanie. z mojej strony sprawa aktualna i do załatwienia. Polecam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki za szybką odpowiedź, jestem z województwa Sląskiego ( Gliwice ).
Pozdrawiam, Marek. |
|
|
||||
|
||||
|
Zapraszam do Bielska
Oczywiscie obstawil bym na pierwszym miejscu Tryton, ale z tego co wiem Radek ma spore wyprzedzenie z terminami, wiec mozesz sprobowac u Niego, lub zachecam rownierz odwiedziec Hypnotic - Jak Oni maja z terminami, niestety nie jestem w stanie odpowiedziec... Sam mam rownierz spory nawal pracy wiec "i'm sory" |
|
|
|||
|
|||
|
Aha, dzięki za wszystko
![]() Marek. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.