![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Siemka, to normalne ze jak jest nowy tatuaz i jak juz skóra zejdzie to jest szary ? : )
|
|
|
|||
|
|||
|
nie wiem jak to wyglada u innych , ale zaraz po zejsciu skory/strupka , zawsze mialem strasznie wyblakla czern , a czerwien praktycznie rozowa. po jakichs 3 dniach - do tygodnia jesli wzor jest duzy wszystko wracalo do normy, wiec nie przejmuj sie na zapas i czekaj az sie zagoi. nawet gdy skora jest 'delikatnie' traktowana przez tatuatora to jednaj jej struktura zostala naruszona i moze miec swoje ' humory' pozdrawiam
|
|
|
|||
|
|||
|
mhm, napierw mi schodzila z góry jest bardziej czarn bo z dolu reki gdzie potem skochdzila skora zachodzi na niebiesko :< i jes jasniejsza niz u góry , tez po dniu zciemnieje tam?
![]() Ostatnio edytowane przez Cradled : 07-13-2011 o 15:10. |
|
|
|||
|
|||
|
wiesz , nie jestem wrozbita. moim zdaniem jesli to nie bylo dziarane 'czarna perla' a tatuator mial pojecie o tym co robi to powinno byc wszystko ok, jak juz pisalem tez miewalem wyblakle kolory podczas gojenia i wraz z regeneracja skory wszystko wracalo do normy. najpewniejsza metoda zeby to spradzic to cierpliwie poczekac na wygojenie sie
... smaruj mascia [tylko z nia nie przesadzaj] i cierpliwie czekaj. wszelkie informacje na temat gojenia , smarowania ,przemywania i wszystkiego co zwiazane z pielegnacja tatuazu masz tutaj na forum, wystarczy sie rozejrzec amen |
|
|
|||
|
|||
|
tutaj wstawiam fotke tatażu luknijcie ze z dolu jest jasniejszy niz z gory, chyba ze tak ma byc, i drobne biale kropeczki sa wstawiam fote:
http://www.voila.pl/037/h34mg/index.php?get=1&f=1 6 dniowa dziarka |
|
|
|||
|
|||
|
Nie panikuj
poczekaj aż się zagoi, bo na razie wygląda ok ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja tam nie widzę aby był jasniejszy.
Przestań panikowac i daj mu sie w spokoju wygoic. wówczas bedzie można oceniac i mówic o ewentualnych poprawkach. |
|
|
||||
|
||||
|
Moim skromnym zdaniem jest ok. Pielęgnuj dalej dziarkę i tyle
pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
ja to nie wiem ale tylko na jednym tatoo mam czarny ladny kolor troche mnie to drazni momentami
reszta albo zielony albo szary jak kolega pisze to chyba zalezy od materialu i techniki twoj wyglada calkiem niezle |
|
|
|||
|
|||
|
mam na nim 2 głebokie strupy bo zerwalem skóre z niego... tak wyszlo w robocie.. ale mam jeszcze jedno pyt bo jak pierwszy raz mi skóra zeszla to wygladalo to tak jak na focie a na nadgarstku ZNÓW MI ZESZLA SKORA PORAZ 2 !w pewnym miejscu i jest tam zajebiscie czarny...kolor super... to przy konturze i jest to tak jakby o warstwe niżej niż reszta tatuażu , i nie wiem czy reszta skóry mi tez tak zejdzie super:P
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.