Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 11-24-2011, 00:59
kubak kubak jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Tak też zrobię

A robię to w studiu Lestat w Chorzowie

https://www.facebook.com/pages/Studi...06989405992654
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-07-2011, 20:56
Nowy

Domyślnie

Aktualizacja
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2011, 08:23
wuesteerte wuesteerte jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Jak dla mnie Yeti fajniejszy, zdecydowanie. Ale żaba też spoko.
A jakie postacie jeszcze planujesz?
Stary 12-08-2011, 11:12
Nowy

Domyślnie

Na Kermicie się wychowałem. Oczywiście to była jedna z wielu postaci mojego dzieciństwa, ale jakoś jest bliski mojemu sercu

Właśnie chodzi o to, że nie planuję. Generalnie przychodzę do studia, gadamy sobie, wpada pomysł, szybki szkic i lecimy z tatuażem. Taki spontan. Oczywiście nie zgodziłbym się na cokolwiek, co by mi się nie podobało.

Myślałem o różnych rzeczach - o większych i mniejszych płatkach śniegu (zwykłych albo na przykład zrobionych z desek snowboardowych czy czegokolwiek innego), o bałwanie z wielkimi słuchawkami albo głośnikami, o seksownej lasce w ciuchach snowboardowych i z deską na nogach...no możliwości jest milion.

Btw: jakieś pomysły?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2011, 11:40
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

No i gdzie ta aktualizacja? OK już widzę. Zajebisty ten żabon tylko trochę "nie w temacie", ja rzuciłbym go niżej... Teraz musicie wymyślić jak te motywy połączyć, bo domyślam się, że to nie koniec a dziary bez tła jakoś biedniej wyglądają...

Ostatnio edytowane przez PalKory : 12-08-2011 o 11:44.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2011, 12:02
Nowy

Domyślnie

No jasne, póki co rzucamy różne elementy na ramię a później będziemy to jakoś łączyć śniegiem, wiatrem, pięciolinią z nutami itp itd generalnie cały rękaw będzie poryty tuszem
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2011, 15:37
matys23's Avatar
matys23 matys23 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

A nie lepiej byłoby zrobić jakiś szkic tego co, gdzie i jak ma być? Żeby się później nie okazało że fajnie byłoby gdyby ten kermit był "jakoś" bardziej w lewo bo "coś tam innego" nie bardzo chce się zmieścić, a zbyt wygięte nie bardzo wygląda.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2011, 17:17
owieczka33's Avatar
owieczka33 owieczka33 jest nieaktywny
Super Moderator

Domyślnie

Kermit fajny, ale mi brakuje "połączenia" (psałes, że będzie). Pokaz, jak się oba prezentują razem.
Niemniej- oba są fajowe i takie optymistyczne
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-09-2011, 06:00
wuesteerte wuesteerte jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Z jednej strony taka spontaniczna akcja nawet fajna, jednak ja osobiście bym najpierw wszystko przemyślał. No ale każdy podchodzi do tego inaczej. Jestem ciekawy co będzie dalej. No i połączenie to konieczne.

A co do pomysłów, to może - bałwan na sankach? pijany mikołaj pod choinką?
Stary 12-10-2011, 21:02
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Zajebista pinup'owa sztuka w kusym "ubranku eskimoski" gogle, deska na plecach i wielgachny tyłek! A nie tam mikołaje jakieś, bałwany... ;P Wizja tego rękawa coraz bardziej mi się podoba. Możesz wrzucić ratrak- transformera, wiesz- wielki wkurwiony ratrak- robot z wielkimi stalowymi łapskami, metalowymi zębiskami i stopami z gąsienic. Wystarczy zdjęcie ratraka, stop klatka- ujęcie, któregoś z decepticon'ów w ostatnim filmie, sprawny plastyk i kurwa, klnę się- nikt w to nie uwierzy! Sanki to też fajny motyw ale pod warunkiem, że leci na nich karykatura Snoop'a* z wielkim blantem w zębach i błędnym wzrokiem chińskiego zwiadowcy.
Akcja ze spontanicznym dziaraniem też może być dobrą drogą do zajebistego rękawa ale na przyszłość staraj się zostawiać więcej przestrzeni między wrzutami. Ja np kermita i kilka innych postaci z kreskówek wrzuciłbym na przedramię albo wewnętrzną część łapy tak, żeby można było zgrabnie przejść z tematu deskowo- zimowego do innego*

*Tu wstawiasz co ci się podoba.

Ps. popatrz a tego skurwiela, jaki wredny ma ryj... http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../38/Ratrac.jpg może wyłazić z lasu łamiąc drzewa a ludzie na deskach- nartach (oczywiście w odpowiedniej skali- malutcy) uciekają w dół stoku. Tym sposobem masz motyw i element łączący. Na dole w pierwszym planie stoi wspomniana wyżej sztuka itd itp aż do nadgarstka.

Ostatnio edytowane przez PalKory : 12-10-2011 o 21:11.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania