![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Tak też zrobię
![]() A robię to w studiu Lestat w Chorzowie https://www.facebook.com/pages/Studi...06989405992654 |
|
|
|||
|
|||
|
Aktualizacja
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie Yeti fajniejszy, zdecydowanie. Ale żaba też spoko.
A jakie postacie jeszcze planujesz?
|
|||
|
|||
|
Na Kermicie się wychowałem. Oczywiście to była jedna z wielu postaci mojego dzieciństwa, ale jakoś jest bliski mojemu sercu
![]() Właśnie chodzi o to, że nie planuję. Generalnie przychodzę do studia, gadamy sobie, wpada pomysł, szybki szkic i lecimy z tatuażem. Taki spontan. Oczywiście nie zgodziłbym się na cokolwiek, co by mi się nie podobało. Myślałem o różnych rzeczach - o większych i mniejszych płatkach śniegu (zwykłych albo na przykład zrobionych z desek snowboardowych czy czegokolwiek innego), o bałwanie z wielkimi słuchawkami albo głośnikami, o seksownej lasce w ciuchach snowboardowych i z deską na nogach...no możliwości jest milion. Btw: jakieś pomysły? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No i gdzie ta aktualizacja? OK już widzę. Zajebisty ten żabon tylko trochę "nie w temacie", ja rzuciłbym go niżej... Teraz musicie wymyślić jak te motywy połączyć, bo domyślam się, że to nie koniec a dziary bez tła jakoś biedniej wyglądają...
"Who the hell you think you are?" Stewie Gryffin Ostatnio edytowane przez PalKory : 12-08-2011 o 11:44. |
|
|
|||
|
|||
|
No jasne, póki co rzucamy różne elementy na ramię a później będziemy to jakoś łączyć śniegiem, wiatrem, pięciolinią z nutami itp itd
generalnie cały rękaw będzie poryty tuszem |
|
|
||||
|
||||
|
A nie lepiej byłoby zrobić jakiś szkic tego co, gdzie i jak ma być? Żeby się później nie okazało że fajnie byłoby gdyby ten kermit był "jakoś" bardziej w lewo bo "coś tam innego" nie bardzo chce się zmieścić, a zbyt wygięte nie bardzo wygląda.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kermit fajny, ale mi brakuje "połączenia" (psałes, że będzie). Pokaz, jak się oba prezentują razem.
Niemniej- oba są fajowe i takie optymistyczne ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Z jednej strony taka spontaniczna akcja nawet fajna, jednak ja osobiście bym najpierw wszystko przemyślał. No ale każdy podchodzi do tego inaczej. Jestem ciekawy co będzie dalej. No i połączenie to konieczne.
A co do pomysłów, to może - bałwan na sankach? pijany mikołaj pod choinką?
|
||||
|
||||
|
Zajebista pinup'owa sztuka w kusym "ubranku eskimoski" gogle, deska na plecach i wielgachny tyłek! A nie tam mikołaje jakieś, bałwany... ;P Wizja tego rękawa coraz bardziej mi się podoba. Możesz wrzucić ratrak- transformera, wiesz- wielki wkurwiony ratrak- robot z wielkimi stalowymi łapskami, metalowymi zębiskami i stopami z gąsienic. Wystarczy zdjęcie ratraka, stop klatka- ujęcie, któregoś z decepticon'ów w ostatnim filmie, sprawny plastyk i kurwa, klnę się- nikt w to nie uwierzy!
Sanki to też fajny motyw ale pod warunkiem, że leci na nich karykatura Snoop'a* z wielkim blantem w zębach i błędnym wzrokiem chińskiego zwiadowcy. Akcja ze spontanicznym dziaraniem też może być dobrą drogą do zajebistego rękawa ale na przyszłość staraj się zostawiać więcej przestrzeni między wrzutami. Ja np kermita i kilka innych postaci z kreskówek wrzuciłbym na przedramię albo wewnętrzną część łapy tak, żeby można było zgrabnie przejść z tematu deskowo- zimowego do innego* *Tu wstawiasz co ci się podoba. Ps. popatrz a tego skurwiela, jaki wredny ma ryj... http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../38/Ratrac.jpg może wyłazić z lasu łamiąc drzewa a ludzie na deskach- nartach (oczywiście w odpowiedniej skali- malutcy) uciekają w dół stoku. Tym sposobem masz motyw i element łączący. Na dole w pierwszym planie stoi wspomniana wyżej sztuka itd itp aż do nadgarstka.
"Who the hell you think you are?" Stewie Gryffin Ostatnio edytowane przez PalKory : 12-10-2011 o 21:11. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.