![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Siema!
Na forum zdążyłem już zostawić swój ślad a nie zdążyłem się przywitać. Ale dobrze, bo witam się już z moim nabytkiem. Mój plan to całe prawe ramię. Pozwolę sobie udokumentować każdą zmianę, która zajdzie w czasie. Pod każdą aktualizacją będę wpisywał ile trwało tworzenie i ile mnie to kosztowało. Na koniec podliczymy i zobaczymy ile czasu z życia mi to zajęło i ile Golfów III sobie przez to nie kupię ; ) To mój pierwszy tatuaż. Całe ramię będzie w motywach snowboardowo - zimowych z dodatkami muzycznymi. Zacząłem od Yeti - jest brzydkim włochatym snowboarderem - zupełnie jak ja ; ) użytych było jakieś 11 kolorów jeżeli dobrze pamiętam. ![]() Czas - ok. 3,5 godziny Koszt - 400zł (+50zł zaliczki, które wpłaciłem za zrobienie wzoru na ramię, którego jeszcze do końca nie mam ; ) Co wy na to? Liczę na konstruktywną krytykę Edycja 07.12 Kolejny element : ) ![]() Kolory są trochę jaśniejsze na żywo : ) Czas: prawie 4 godziny Koszt: 400zł Ostatnio edytowane przez kubak : 12-07-2011 o 20:53. |
|
|
||||
|
||||
|
Niezły cartoon'owy styl, choć twój Yeti wygląda bardziej jak orangutan, mniej jak tajemniczy człowiek lodu- kwestia gustu. Wykonanie chyba niezłe ale prawa łapa jakoś dziwie wycieniowana...
|
||||
|
||||
oryginalny wzorek ..nie mialam okazji jeszcze takiego widziec .. zgadzam sie z kolega PalKory'm - nie wyglada to na Yetti .. myslalam,ze to goryl szczerze mowiac ![]() ale ogolnie podoba mi sie .. |
|
|
||||
|
||||
|
Fajny klimat, chwal sie kolejnymi odsłonami
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Za chuja nie powiedziałbym, że to yeti
co nie zmienia faktu, że dziarka bardzo mi się podoba. Taka... inna. Oby tak dalej, powodzenia |
|
|
|||
|
|||
|
no dobra, Wielka Stopa jest stanowczo bliżej, to mi się coś popieprzyło
![]() W każdym razie - wiem, że trochę późno na takie pytania, ale lepiej późno niż wcale. Tatuaż został zrobiony wczoraj, po 4 godzinach zdjąłem folię, przemyłem i posmarowałem Bepanthenem. I od tamtej pory co jakiś czas przemywam i smaruję, ale nie zakrywam folią. Wiadomo, jest zimno więc chodzę w bluzie i płaszczu, ale w pracy i w domu staram się mieć ramię odkryte. Mimo wszystko tatuaż przez kilka godzin był dzisiaj pod ubraniem. Mam się smarować i zakrywać to folią czy jednak zostawić to tak jak jest? Rękawek koszulki zakrywa go całkowicie. |
|
|
||||
|
||||
|
Pytanie lekko z dupy bo było wałkowane na forum. Ogólny wniosek: jak ci wygodniej. Jeśli niema ryzyka, że zasyfisz ranę darowałbym sobie folię...
|
||||
|
||||
|
wydaje mi sie,ze jak nie zabrudzisz tattoo to folia na noc wystarczy ..zeby nie zasuszyc ..przez kilka dni ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Wiem, że z dupy, ale chciałem dopytać o konkretną sytuację.
Jeżeli chodzi o noc to hmmm...sam nie wiem jak to powiedzieć. Kontroluję się wczoraj położyłem się na plecach nie dotykając tatuażem niczego poza rękawkiem koszulki. W nocy oczywiście automatycznie się przekręcałem, ale jak tylko zrobiłem jakiś ruch budziłem się, stopowałem i wracałem do leżenia na plecach. Ale myślę, że dwa czy trzy dni w folii mi nie zaszkodzą tak na wszelki wypadek. O ile mam folię spożywczą w domu.Dzięki wielkie. Kolejna wizyta 07.12, pewnie wieczorem wrzucę fotkę. |
|
|
||||
|
||||
|
No czekamy na c.d. zapowiada się ciekawie.Tym czasem przejrzyj forum, znajdziesz tu sporo cennych wskazówek i ustrzeżesz się i nas przed niepotrzebnymi pytaniami. Miłej lektury i powodzenia! Aha: zdradź jeszcze gdzie to robisz- zwykła ciekawość.
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.