![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
wiam zna ktos moze jakies konkrtne studia tatuazu w angli? w samym londynie lub w jego okolicach
|
|
|
||||
|
||||
|
Mam tam jednego znajomego ktory jest swietny
niestesty nie dam Ci na Niego namiarow gdzyz od niedawna brak kontaktu... Mozesz pochodzic po studiach w poludniowym Londynie i go szukac lub popytac sie o "TommiCrazy" jak bym gadal z nim to zapytam sie gdzie dokladnie i Ci przekaze |
|
|
|||
|
|||
|
Nie wiem gdzie wsadzić moje pytanie jednak najbardziej pasuje mi tutaj.
W te wakacje planuje wyjechać do Anglii i chciałam się zapytać czy ktoś wie ile lat musze skończyć, żeby bez opiekuna zrobić tatuaż? Z góry dzięki ) |
|
|
|||
|
|||
|
w uk czy w pl lepiej wykoncac tatuaz?
|
|
|
||||
|
||||
|
Wydaje mi sie ze Polska scena tatuazu ma wiecej do zaoferowania w sensie umiejetnosci
Wielu moich znajomych tatuowalo sie w UK i teraz jednak wola Naszych artystow |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
A to nie ten Tommi przypadkiem? |
|
|
||||
|
||||
|
do mnie przylatuje systematycznie co 1/1,5 msc moj przyjaciel, jest rewelacyjny ( ja mieszkam w Luton ) .. przylatuje na kilka dni,czasami tydzien czy dwa..zalezy ile osob dla niego mamy .. dziara u Nas w domu .. teraz tez jest .. i bedzie ok 20 pazdziernika znowu
POLAK ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.