![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam chciałbym się zapytać czy ktoś orjętuje się czy w olsztynie lepiej udać się do bazyla czy do shadowtatto
|
|
|
|||
|
|||
|
Post Usunięty
Ostatnio edytowane przez Shtojer : 07-23-2008 o 14:29. |
|
|
|||
|
|||
|
moglby ktos odpowiedziec na to pytanie? osobiscie planuje wy rbac sie niedlugo do shadow studio, mzoe ktos cos powiedziec o tym studio?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie mialem do czynienia z obojga studiami, ale jak przegladam prace z shadow to wyglada wszystko wporzadku
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
http://bazylart.com/thumbnails.php?album=2&page=7 a gdybyscie mieli porownac shadow i bazyla to co waszym zdaniem jakosciowo wygrywa?
|
|
|
|||
|
|||
|
byłem w shadowtattoou robiłem tam tatuaż jestem zadowolony ale pojutrze idę do bazyla. widziałem jego prace i się podjarałem. za kilka dni jak się wygoi to ci powiem dokładnie co o nim sadzę. jak chcesz to poczekaj
|
|
|
|||
|
|||
|
no to wez pablo jak mozesz porownaj pozniej bazyla i shadow pod katem jakosci atmosfery bo slyszalem ze u tego bazyla to co do jego podejscia do klientow to srednio(piwko przy robieniu tatuazu np) ale mowie to tylko to co slyszalem dlatego jak mozesz daj znac pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
Dzieki za info
Jezeli taki chetny zeby czestowac klientow bronkiem to ja podziekuje na sam start... |
|
|
|||
|
|||
|
zle mnie zrozumiales, podobno sam pil
heh ale to jest niesprawdzone info, nic pewnego, dlatego tez czekam na wiarygodne info od pablo |
|
|
|||
|
|||
|
sorki. ale sprawy się skomplikowały i idę dopiero w sobote, zaraz po wizycie ,wieczorem dam ci znać co i jak
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.