![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
czy ktoś może polecić jakieś studio w lubuskim (gorzów, zielona góra) ... z postów wynika ze najblizej szczecin lub poznań, a to jednak troszke daleko (120km)
|
|
|
|||
|
|||
|
A co chcesz zrobić w zielonej g. jest dobre studio" viking"
Ostatnio edytowane przez wyso : 08-10-2009 o 11:57. |
|
|
|||
|
|||
|
wyso właśnie znalazłem ich strone ... galeria jest nawet kozacka
szczególnie Aero ... a chcę pewien "obraz" na barku i ramieniu ... ale nigdzie nie moge znaleść wzoru jaki mnie interesuje wiem co ma byc ale nie moge znaleść ![]() PS a robiłeś coś u nich ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Widziałem jak śmigają na konwentach i jest naprawdę spoko aero w odcieniach szarości a jeżeli chodzi o kolor to myśków na dwóch ostatnich konwentach zgarnia nagrody swoimi kolorowankami tylko szkoda że niemasz wzoru to by pomogło.
Ostatnio edytowane przez wyso : 08-12-2009 o 21:07. |
|
|
|||
|
|||
|
hehe jak zgarnia nagrody to pewnie sie ceni
w przyszłym tygodniu do nich zajadę i zobaczę co i jak ... a co do wzoru to chcę na ramieniu wędrowca (taki średniowieczny podróżnik) w sandałach i z kosturem (laską) najlepiej kolorowy (czarnobiały mam na drugim ramieniu) i jakieś motto o podróży przez życie ... kopie jeszcze po necie, ale szału nie ma ... |
|
|
|||
|
|||
|
bylem u chłopaków z Vikinga i powiem krótko PROFESJONALIZM I ARTYZM ... pomimo tego że kolejka jest na listopad, to mojej żonie udało sie zrobic tatuaz w sobote (ktoś poprostu wypadł) ... tu macie fotke dziarki z wczoraj, w orginale jest ciut mniejsza ...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
a kto robił
|
|
|
|||
|
|||
|
zapomniałem dodać .... Areo
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Generalnie jak dl;a mnie ten Mysków po prostu wymiata
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
pontonss jak wyzej napisałem to dzieło AERO- Przemka, a nie Sławka Myśkowa
co nie zmienia faktu że obaj wymiatają a ja nie moge się juz doczekac swojego ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.