Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-07-2008, 12:18
philu philu jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Studio - Kraków

Witam! Mam pytanie, jakie studia w Krakowie sobie najbardziej cenicie? i ew, jakie sa tam ceny?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-07-2008, 14:04
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Krakow to oczywiscie KULT zreszta wystarczy tylko zobaczyc ich portfolio i wszystko za siebie mowi http://www.tattoo.biz.pl/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-10-2008, 20:25
Tommicrazy Tommicrazy jest nieaktywny
Nowy

Miasto: POLAND / ENGLAND
Domyślnie

prawda jest taka ze zalezy co bysmy chcieli sobie zrobic, z krakowa masa utalentowanych tattoazystow wyjechala za granice, pracownicy w studiach sie czesto zmeiniaja.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-16-2009, 23:45
Freeze182 Freeze182 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Osobiscie tatułowałem sie w Graff Tattoo i Tattoo Tatu oba studia mieszcza sie na ulicy Grodzkiej. Tego pierwszego zdecydowanie nie polecam, spiepszyli mi tatułaz i chcieli bym płacił za poprawe !.
Natomiast Tattoo Tatu na grodzkiej 50 moge polecic z czystym sumieniem (lelganckio poprawili tattoo robiony w Graff Tattoo ).
Natomiast tak wychwalany Kult słynie z astronomicznych cen, za 3 gwiazdki z czego najwieksza z nich była wielkosci paznokcia palca wskazujacego dziewczyna znajomego zapłaciła tam az 150 zl !!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-21-2009, 16:58
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Kazdy tatuator wycenia swoje umiejetnosci jak i zalezy to rownierz od jego podejscia do sprawy jakich materialow uzywa i ile tego mu zejdzie. Odstatnio bylem w pewnym studio i za gwiazde 6x6 zaplacil klient 200zl ale nic nie mozna bylo zarzucic, wczoraj bylem w jakies norze gdzie za cos podobnego gosciu wzial 100zl ale burdel mial taki i jechal po granicy oszczednosci.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-15-2010, 10:43
Dwight Dwight jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Co do Kultu to mam pytanie czy ceny są zdecydowanie większe niż w innych krakowskich studiach ? Byłem u nich ostatnio i za gwiazdę kolorową wielkości 15x15 usłyszałem orientacyjną cenę w granicach 800 pln. Gwiazda jest troszkę skomplikowana, i ma być zrobiona na plecach. Zastanawiam się ( bo jestem totalnie zielony), czy jest to normalna cena. Zależałoby mi żeby zrobić tatuaż właśnie tam, bo sporo osób mi polecało to studio.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-16-2010, 23:30
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Kazdy tatuator wycenia swoje umiejetnosci, tylko tyle da sie powiedziec
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-18-2010, 17:01
alexxx's Avatar
alexxx alexxx jest nieaktywny
Nowy

Cool

koresponduje wlasnie z KULTem i a tattoo takiej wlk, jak w zalaczniku chca ok 600 zl - ale zdaje mi sie, ze sie ktos walnal, bo za moja mala S-ke zaplacilam 300 zl w Kato. Tzn nie zebym protestowala, bo nastawialam sie na 2 razy tyle
Załączone Grafiki
File Type: jpg tattoo.jpg (26.0 KB, 28 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-18-2010, 19:11
Dwight Dwight jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

No to już całkowicie nie wiem co o tym sądzić, szczególnie że nie ma żadnego cennika. A mam takie pytanie odnośnie innych studiów krakowskich, czy panują tam sterylne warunki ?. Bo kult zrobił sobie konkretną reklamę odnośnie bezpieczeństwa, a u reszty (9th circle, albo grodzka 50) jakoś tego nie zauważyłem. Bo mój tatuaż jest stosunkowo prostym symbolem, i nie wiem czy opłaca mi się płacić za niego dwa razy tyle.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-18-2010, 21:52
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Wiesz co to moze odpusc sobie wogole ? Jak dla mnie to nie powinno sie oszczedzac na czyms z czym bedziesz zwiazany do konca zycia, to nie jest kotek czy piesek ze zawsze mozna kupic za grosz a jak sie znudzi to oddac czy wyzucic
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania