![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam! Mam pytanie, jakie studia w Krakowie sobie najbardziej cenicie? i ew, jakie sa tam ceny?
|
|
|
||||
|
||||
|
Krakow to oczywiscie KULT
zreszta wystarczy tylko zobaczyc ich portfolio i wszystko za siebie mowi http://www.tattoo.biz.pl/ |
|
|
|||
|
|||
|
prawda jest taka ze zalezy co bysmy chcieli sobie zrobic, z krakowa masa utalentowanych tattoazystow wyjechala za granice, pracownicy w studiach sie czesto zmeiniaja.
|
|
|
|||
|
|||
|
Osobiscie tatułowałem sie w Graff Tattoo i Tattoo Tatu oba studia mieszcza sie na ulicy Grodzkiej. Tego pierwszego zdecydowanie nie polecam, spiepszyli mi tatułaz i chcieli bym płacił za poprawe !.
Natomiast Tattoo Tatu na grodzkiej 50 moge polecic z czystym sumieniem (lelganckio poprawili tattoo robiony w Graff Tattoo ). Natomiast tak wychwalany Kult słynie z astronomicznych cen, za 3 gwiazdki z czego najwieksza z nich była wielkosci paznokcia palca wskazujacego dziewczyna znajomego zapłaciła tam az 150 zl !! |
|
|
||||
|
||||
|
Kazdy tatuator wycenia swoje umiejetnosci jak i zalezy to rownierz od jego podejscia do sprawy jakich materialow uzywa i ile tego mu zejdzie. Odstatnio bylem w pewnym studio i za gwiazde 6x6 zaplacil klient 200zl ale nic nie mozna bylo zarzucic, wczoraj bylem w jakies norze gdzie za cos podobnego gosciu wzial 100zl ale burdel mial taki i jechal po granicy oszczednosci.
|
|
|
|||
|
|||
|
Co do Kultu to mam pytanie czy ceny są zdecydowanie większe niż w innych krakowskich studiach ? Byłem u nich ostatnio i za gwiazdę kolorową wielkości 15x15 usłyszałem orientacyjną cenę w granicach 800 pln. Gwiazda jest troszkę skomplikowana, i ma być zrobiona na plecach. Zastanawiam się ( bo jestem totalnie zielony), czy jest to normalna cena. Zależałoby mi żeby zrobić tatuaż właśnie tam, bo sporo osób mi polecało to studio.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kazdy tatuator wycenia swoje umiejetnosci, tylko tyle da sie powiedziec
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
koresponduje wlasnie z KULTem i a tattoo takiej wlk, jak w zalaczniku chca ok 600 zl - ale zdaje mi sie, ze sie ktos walnal, bo za moja mala S-ke zaplacilam 300 zl w Kato. Tzn nie zebym protestowala, bo nastawialam sie na 2 razy tyle
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
No to już całkowicie nie wiem co o tym sądzić, szczególnie że nie ma żadnego cennika. A mam takie pytanie odnośnie innych studiów krakowskich, czy panują tam sterylne warunki ?. Bo kult zrobił sobie konkretną reklamę odnośnie bezpieczeństwa, a u reszty (9th circle, albo grodzka 50) jakoś tego nie zauważyłem. Bo mój tatuaż jest stosunkowo prostym symbolem, i nie wiem czy opłaca mi się płacić za niego dwa razy tyle.
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiesz co to moze odpusc sobie wogole ?
Jak dla mnie to nie powinno sie oszczedzac na czyms z czym bedziesz zwiazany do konca zycia, to nie jest kotek czy piesek ze zawsze mozna kupic za grosz a jak sie znudzi to oddac czy wyzucic |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.