![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
potrzebne informacje o studiach w żywcu lub bielsku białej?o ile takie istnieją
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
w żywcu są podobno dwa salony , jeden jest na pewno bo w nim byłem, nie pamiętam dokładnego adresu, on jest gdzieś na 700lecia. Dobry salon polecam.
|
|
|
||||
|
||||
|
witam,
Salon tatuażu & piercingu P.H.U. "Tribal" Dorota Czech Żywiec, ul. Południowa 4, tel. 0695334010 ------------------ Tattoo. Studio tatuażu 34-300 Żywiec, Komorowskich 95 tel. 0 502 14 63 70 |
|
|
|||
|
|||
|
Chodzi mi o renome studia Red Dragon w Gdansku. Dobrzy są?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
co do Bielska to masz gdzie sie rozgladac
![]() 1. dragon - obok pkp 2. tryton - ul.mickiewicza obok teatru banialuki 3. hypnotic - studio ktore wlasnie powstaje jak skoncza sie remonty to podam adres 4. extrime - ul.Akademii Umiejetnosci - to salon kosmetyczny (wykonują tat2) 5. metamorfoza - plac zwirki i wigory - salon kosmetyczny (wykonują tat2) 6.cocacabana - ul. barlickiego - podobno ktos tam dziabie ale nie wiem... |
|
|
|||
|
|||
|
Chciałabym moim zapytaniem nieco odświeżyć ten wątek.
Otóż planuję za jakiś miesiąć zrobić w Bielsku maleńki tatuaż Widzę, że na forum są znawcy, i to z okolic Bielska właśnie Chciałam tylko zapytać, czy studio Hypnotic jest godne polecenia?? Już tam byłam i wstępnie rozmawiałam o tatuażu, ale może ktoś jest w stanie się wypowiedzieć, że tam jest ok??ps - będzie to klasyczny, niewielki tribal. Na szyi, pod linią włosów, wielkość ok. 3x6 cm ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Z czystym sumieniem moge CI powiedziec ze Żydek wykona tatuaz w pelni profesjonalny
![]() A tak na marginesie to zaktualizuje studia w BB Otoz Hypnotic - ulica Zamkowa 8/13 Troll - Komorowicka 12 (koło kościoła) |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo dziękuję
Widziałam tylko jego rysunki, które już same za siebie mówią, że chłopak zna się na rzeczy Jutro się do niego wybieram ustalić szczegóły, choć chciałabym to zrobić dopiero początkiem października, ale umówię się już teraz, bo potem wyjeżdżam. Jak już mój tatuaż się zagoi, to zrobię fotkę i się chętnie pochwalę ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Lepiej zawsze wczesniej ustalic termin niz pozniej sie prosic zeby Cie wcisnal w miedzyczas
ja z moim karkiem wciskalem sie 2 tygodnie ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Troll - Komorowicka 12- jest ten salon coś warty...
polecilibyscie znajomemu? |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.