![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy Tomek i Cleanfun to dobry wybór na zrobienie sobie tatuażu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tomasz (rzyfcu) znajomy który mnie wtajemniczył w sztukę tattoo jest fenomenalnym tatutorem
1. 100% higieny 2. świetne projekty 3. www.cleanfun.pl mówi samo za siebie 4. ma bardzo bogate doświadczenie 5. przykładna i precyzyjna robota... ![]() sam zamierzam po wakacjach wpaść do Tomka na "małe" dziabanie ![]() daję sobie łeb obciąć za jego prace na pewno będzie 110% zadowolenia![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Temat powinien się nazywać CleanFun bo właściwie tylko o tym studiu się tutaj pisze
fakt, Tomek dobrze wykonuje swoją robotę (mam 3 jego tattoo) a czy tanio (jak ktoś napisał) to zależy dla kogo. Na pewno taniej niż na Kotlarskiej bo tam to już jest lekkie przegięcie.Ja mam pytanie odnośnie studia NAUTILUS i Sławka Myśków. Trafiłem tam poprzez myspace i odleciałem. Kolejną dziarkę chcę w kolorze a kolorowe prace NAUTILUS'a są rewelacyjne. Czy ktoś tam był? jak cenowo i jak wrażenia?
|
|||
|
|||
|
Witam
Co do studia Natilus i samej osoby Sławka Myśkowa to daję 100% gwarancji na zadowolenie z tatuażu. Znam go już jakieś 6 lat jeszcze jak pracował w Vikingu w ZG . Mam od niego cały rękaw i polowę pleców.Jest bardzo ambitny i zajebiście dokładny , ma już też kilka nagród z konwencji tatuażu.Co do cen to napewno nie jest zdziercą tyle że z terminami to raczej ciężko ma duży okład. Strona studia www.studionautilus.pl |
|
|
|||
|
|||
|
Tomek z Cleanfun jest swietny. Mam jego 2 kolorowe tatuaze i jestem bardzo zadowolona. Gosc jest profesjonalista i mozna z nim sobie normalnie pogadac. Czy drogo? Ja za te 2 zaplacilam 350zl (nie sa zbyt duze) i uwazam, ze to dobra cena. Lepiej doplacic te 100 zl i miec pewnosc, ze wszystko zostanie porzadnie i profesjonalnie wykonane, a co najwazniejsze STERYLNIE.
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Chciałbym sobie zrobić coś takiego: http://www.wgraj.org/zdjecie/23752
Gdzie najlepiej się z tym wybrać na dolnym śląsku? gdziekolwiek!!! nie na temat Ostatnio edytowane przez 1grzesiu1 : 08-07-2011 o 19:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Dużo osób poleca CleanFun więc zdecydowałem się na to studio i mam pytanie, trzeba długo czekać na terminy? I mniej więcej ile wyniósł by mnie tatuaż na przedramieniu, zwykły napis +/- więcej niż 400zł? Z góry dziękuje za odpowiedź
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.