![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Zamieszczam kilka salonów tatuażu znajdujacych sie w moim miescie wroclawiu: Studio Tatuażu Artystycznego Grzegorz Małek Kotlarska 30 50-120 Wrocław http://www.tattoo.wroc.pl/ ---------------------------------------- MosquitoTattoo - Studio Tatuażu i Kolczykowania 53-678 WROCŁAW ul. Sokolnicza 7/17, pawilon http://www.mosquitotattoo.pl/ ----------------------------------------- Studio Tatuażu i Kolczykowania SKULLMASTER "Pałacyk" UL. Kościuszki 34 50-012 Wrocław http://skullmaster.pl/ ------------------------------------------ |
|
|
|||
|
|||
|
Dziaraj Teraz Nowi Ludzie , Ricardo I Folgin , Co Do Ricardo To Poziom Ma Oki Nie Wiem Jak Z Cenami A Folgin To Raczej Tak Sobie Robi, Maciek Który Wczesniej Prowadził To Studio Tatuje Za Granica, Ale Jak Robil U Siebie W Pałacyku To Ceny Miał Kosmiczne I Sredniej Wielkosci Tatuaz Robił Na 2-3 Sesje
C Do Grzeska Mał Na Kotlarskiej , To Poziom Techniczny Jest Bardzo Dobry , Koles Szybki Jest , Ale Ceny Też Ma Chyba Najwyzsze W Miescie ![]() Ostatnim Miejscem Gdzie Jescze Mozna By Było Się Wydziarać We Wro Jes Studio Koło Dworac Pkp , Też Robili Dosyć Dobrze I Ceny Mieli Spoko. Ale Nie Wiem Jak To Teraz Wyglada , Bo Tam Były Jakies Roszady Personalane, Reszta Salonów We Wro Są Do Dup... |
|
|
|||
|
|||
|
otwieram cleanfun.pl i obiecuję, że nie będzie do dupy...poza tym pracowałem z maćkiem w skullmasterze kilka lat, czemu o mnie nie piszesz
(tomasz bujacz, rzyfc pozdrawiam!!! |
|
|
||||
|
||||
|
rzyfc nie uwierzysz ale myslałem dzisiaj o tobie hehheeh, spotkałem kolege który mi powiedział ze wróćiłeśi ze bedziesz we wro, napisz mi na priva nr kom do ciebie , bo chiałbym zebys ,mnie troche podziaragał, pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja swoje dwa tatuaże robiłem u Tomka. Kolejny raczej też zrobię u niego. Dobrze wiedzieć, że otworzył studio gdzie indziej.
|
|||
|
|||
|
Polecacie studio MosquitoTattoo?
Szukałem na necie jakiegoś studia tatuażu specjalizującego się w tatuażu polinezyjskim, i nic innego nie znalazłem. Ich galeria mi się podobała, ale wiadomo że informacje z pierwszej ręki najlepsze. |
|
|
|||
|
|||
|
tez czekam az ktoś poleci jakiś salonik we wro i nie taki że jak pójde potraktują mnie z góry i na dodatek zazadaja zaliczki...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja polecam skullmaster
na poczatku watku Hatecore dal namiary ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, mam pytanie o wrocławskie studia : czy ktoś może miał jakieś doświadczenia z Michałem Roszkowskim - studio tatuażu "Masters of tattoo" ? chciałabym zrobić pierwszy tatuaż i zastanawiam się nad clean fun ale chciałabym zajrzeć też do niego
Ostatnio edytowane przez aga : 12-04-2008 o 09:49. |
|
|
|||
|
|||
|
aga moge ci z czystym sumieniem polecic cleanfun... Ostatnio robilem tam pajaczka i jestem zadowolony w 1000% , zalaczam fotke pajaka , ale na realu wyglada 100 razy lepiej niz na fotce
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.