![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam pewien dylemat , w wyborze studia . Waham się między KULT a Circle tatto (oba studia w Krakowie dosyć blisko siebie ) Kult to studia z wyrobiona renomą przez Daveeego i Rogala , jak wiadomo tatuatorzy w studio się zmieniają , odchodzą jedni a na ich miejsce przychodzą inni . Tak jest w przypadku chociażby Rogala z Kultu . Studia Circle jest nowo otwartym studiem bo w maju 2008 roku , ich prace są dobre lecz nigdy się nie dowiemy od nich czy wyszedł ktoś ze studia niezadowolony , z prostych przyczyn . Prace które mniej im się udały również nie znajda miejsca w galerii . Chciałbym poznać wasze opinie na temat tych oto studio . Rozumiem również ze każdy tatuator preferuje inny styl tatuowania , i doży w nim do perfekcji tak jak wspomniany już wcześniej Rogal który jest profesjonalistą w portretach . Ja szukam tatuatora który wykona profesjonalnie smoka na połowę pleców , jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny oczywiście z Krakowa ;] THX i Pozdro
|
|
|
|||
|
|||
|
No Davee ma swój styl co mu nie dasz zrobi to lekko rysunkowo i komiksowo, w Circle jest jeden dobry tatuator tylko jego kreska a la takie zlane obrazy olejne strasznie mi nie leży no i w Circle napewno zorbią to dużo taniej także jak masz jakiś napis czy prosty wzór z kalki, przerysować coś na skóre to Circle, ten dobry to Deadi, nie wiem jak teraz ale dawniej mieli jedna wielka zaletę, mówisz co chcesz a gość gada choćby zajeło to 20 godzin na 5 sesji 600 złotych i możemy mieszać kolorami gadać i tworzyć, w Kulcie ci powiedzą że nie wiem ile to bedzie kosztować się zobaczy i zawsze jest tam jedna rzecz która trochę denerwuje wpadasz patrzy na ciebie i mówi 1500 zł tak sobie poprostu wiesz żadnych wytycznych ani nic, ale teraz ci powiem jak patrzę to Deadi wymiata
kurcze kreska trochę jak Volker z Buena Vista, daje rade ciekawe jak z cenami daj znać jak się coś dowiesz, ten Michał też zrobił ogromny postęp bo kiedyś siał zniszczenie, uderzam do nich na kolorowanie ciekawe ile powiedzą w porównaniu z Kultem, a patrząc na to Polecam ci 9 Circle w Kulcie tak naprawdę tyko Davee daje rade z kolorem (i jest to zawsze takie specyficzne niecieniowane wypełnienie)Ostatnio edytowane przez pontonss : 06-18-2009 o 15:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Oj nie wiem ale studio na takim poziomie na rynku w Krakowie to na pewno spełnia wszystkie standardy, o to sie nie martw, pozatym jest to studio stosunkowo młode wiec i sprzet nie przestażały, i weź też jedno pod uwage w Kulcie ma być tak jak ustaliłeś powiesz żeby podkolorować tu i tam i to zaraz kręcenie nosem bo się nie chce, u Deadiego bedzie inaczej, przynjamniej było
|
|
|
|||
|
|||
|
Ni robiłem u Dediego ale z nim gadałem i widze że jest to gość na zasadzie bedzie to kosztować 600 max i co chcesz, pogadamy zrobimy, no troche inne podejscie
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.buenavistatattooclub.de/ to moi ulubieni tatuażysci gdy pierwszy raz zobaczyłem ich prace to się zakochałem (Simone miażdż tymi czachami z kwiatami, ale to moje zboczenie
, a tu nagle patrze dziś a Dedi ewidentnie czerpie z najlepszych ( bardziej Volkera podpatruje, niektóre prace to generalni plagiaty jak patrze, ale ja się cieszę i strzelę u niego noge aż sie napaliłem, porównaj prace ewidentnie zaczoł się na nich wzorować i umie ich świetnie podrobić a Iza no ładne dziarki robi co tu dużo gadać, ale ogladnij Asian style na tej stronie co ci dałem, oni poprostu miażdżąOstatnio edytowane przez pontonss : 06-18-2009 o 17:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Spoko może coś paogadamy, chetnie dowiem sie coś o cenach zreszta może sam skoczę, dzieki tobie popatrzyłem tam dziś a tu rewolucja widze
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
czemu??? co cie odrzucilo?
|
|
|
|||
|
|||
|
No może ja patrzyłem na Galerie tylko, fajnej dziarki życzę
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.