Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-18-2009, 13:21
Jaconh Jaconh jest nieaktywny
Nowy

Talking Studia Kraków / Pomocy / Dylemat

Mam pewien dylemat , w wyborze studia . Waham się między KULT a Circle tatto (oba studia w Krakowie dosyć blisko siebie ) Kult to studia z wyrobiona renomą przez Daveeego i Rogala , jak wiadomo tatuatorzy w studio się zmieniają , odchodzą jedni a na ich miejsce przychodzą inni . Tak jest w przypadku chociażby Rogala z Kultu . Studia Circle jest nowo otwartym studiem bo w maju 2008 roku , ich prace są dobre lecz nigdy się nie dowiemy od nich czy wyszedł ktoś ze studia niezadowolony , z prostych przyczyn . Prace które mniej im się udały również nie znajda miejsca w galerii . Chciałbym poznać wasze opinie na temat tych oto studio . Rozumiem również ze każdy tatuator preferuje inny styl tatuowania , i doży w nim do perfekcji tak jak wspomniany już wcześniej Rogal który jest profesjonalistą w portretach . Ja szukam tatuatora który wykona profesjonalnie smoka na połowę pleców , jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny oczywiście z Krakowa ;] THX i Pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-18-2009, 15:03
pontonss pontonss jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

No Davee ma swój styl co mu nie dasz zrobi to lekko rysunkowo i komiksowo, w Circle jest jeden dobry tatuator tylko jego kreska a la takie zlane obrazy olejne strasznie mi nie leży no i w Circle napewno zorbią to dużo taniej także jak masz jakiś napis czy prosty wzór z kalki, przerysować coś na skóre to Circle, ten dobry to Deadi, nie wiem jak teraz ale dawniej mieli jedna wielka zaletę, mówisz co chcesz a gość gada choćby zajeło to 20 godzin na 5 sesji 600 złotych i możemy mieszać kolorami gadać i tworzyć, w Kulcie ci powiedzą że nie wiem ile to bedzie kosztować się zobaczy i zawsze jest tam jedna rzecz która trochę denerwuje wpadasz patrzy na ciebie i mówi 1500 zł tak sobie poprostu wiesz żadnych wytycznych ani nic, ale teraz ci powiem jak patrzę to Deadi wymiata kurcze kreska trochę jak Volker z Buena Vista, daje rade ciekawe jak z cenami daj znać jak się coś dowiesz, ten Michał też zrobił ogromny postęp bo kiedyś siał zniszczenie, uderzam do nich na kolorowanie ciekawe ile powiedzą w porównaniu z Kultem, a patrząc na to Polecam ci 9 Circle w Kulcie tak naprawdę tyko Davee daje rade z kolorem (i jest to zawsze takie specyficzne niecieniowane wypełnienie)

Ostatnio edytowane przez pontonss : 06-18-2009 o 15:11.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-18-2009, 16:18
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Oj nie wiem ale studio na takim poziomie na rynku w Krakowie to na pewno spełnia wszystkie standardy, o to sie nie martw, pozatym jest to studio stosunkowo młode wiec i sprzet nie przestażały, i weź też jedno pod uwage w Kulcie ma być tak jak ustaliłeś powiesz żeby podkolorować tu i tam i to zaraz kręcenie nosem bo się nie chce, u Deadiego bedzie inaczej, przynjamniej było
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-18-2009, 16:56
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Ni robiłem u Dediego ale z nim gadałem i widze że jest to gość na zasadzie bedzie to kosztować 600 max i co chcesz, pogadamy zrobimy, no troche inne podejscie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-18-2009, 17:17
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

http://www.buenavistatattooclub.de/ to moi ulubieni tatuażysci gdy pierwszy raz zobaczyłem ich prace to się zakochałem (Simone miażdż tymi czachami z kwiatami, ale to moje zboczenie, a tu nagle patrze dziś a Dedi ewidentnie czerpie z najlepszych ( bardziej Volkera podpatruje, niektóre prace to generalni plagiaty jak patrze, ale ja się cieszę i strzelę u niego noge aż sie napaliłem, porównaj prace ewidentnie zaczoł się na nich wzorować i umie ich świetnie podrobić a Iza no ładne dziarki robi co tu dużo gadać, ale ogladnij Asian style na tej stronie co ci dałem, oni poprostu miażdżą

Ostatnio edytowane przez pontonss : 06-18-2009 o 17:20.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-18-2009, 20:00
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Spoko może coś paogadamy, chetnie dowiem sie coś o cenach zreszta może sam skoczę, dzieki tobie popatrzyłem tam dziś a tu rewolucja widze
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-08-2009, 17:02
Shifty Shifty jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

czemu??? co cie odrzucilo?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-10-2009, 03:00
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

No może ja patrzyłem na Galerie tylko, fajnej dziarki życzę