![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej szukalem na forum i nie znalazlem.
Co sadzicie o tej metodzie sterylizacji? Dziaram sie u faceta ktory pracuje w studio w Dublinie (niestety, centy Dublinksie zabijaja) zrobilem sporo dziar u niego i gosc zaproponowal mi dziarganie w domowym studio. Teraz przejdzmy do pytania ![]() tak wiec, jestem hipochondrykiem (hehe, obsesyjnie boje sie hiv i raka) - facet zawsze otwiera u przy mnie igly i tuby - oba bierze ze studia - (na opakowaniu zawsze widoczna niebieska data, na tubie w srodku opakowania karteczka z niebieska kropka) - jaka jest szansa na to ze sterylizacja zle poszla? na jakich zasadach przebiega taka sterylizacja? (robi to firma?) |
|
|
||||
|
||||
|
Juz raz sie dziarales z tego co pisales w Czestochowie teraz w Dublinie tak?? Oczywiscie igly sa fabrycznie sterylizowane zakazenie nastepuje wtedy gdy przed toba dziaral kogos ta sama igla co ciebie badz robi to w niesterylnych warunkach w takim zawodzie raczej bezpieczenstwo o klientow jest na pierwszym miejscu i igly sa jednorazowe....
|
|
|
|||
|
|||
|
ano tak, przeciez nie pisze ze dziaram sie w dwoch miejscach w tym samym czasie. czyz nie? robilem tatuaze w polsce, teraz jestem na emigracji w dublinie (jak 280 tys innych polakow) a ze lubie dziaranie robie to tutaj.
Czy sugerujesz ze w ktoryms z postow pisze nieprawde - bo wspominach o 2ch miejscach? |
|
|
|||
|
|||
|
edit: przepraszam jesli moj ostatni post zabrzmial agresywnie - nie to mialem na celu.
pozdrawiam. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja nic nie sugeruje tylko tronie mnie to zdziwilo ze robiles dziarke w pl a teraz w dublinie i pytasz o sterylne warunki i bezpieczenstwo oczywiscie bardzo dobre pytanie bo kazdy sie marwi o to ale jesli twoj tatuator jest profesionalista z salonu to ja bym sie nie obawial o zadne choroby zwrocilbym bardziej uwage na pielegnacje pozdrawiam
Pozatym na forum wymieniamy sie informacjami i doswiadczeniami kazdy do kazdego jest pozytywnie nastawiony pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08-29-2008 o 17:32. |
|
|
|||
|
|||
|
racja, sorry jesli wprowadzilem Cie w blad - tak wiec, dziaralem sie w cze-wie przed wyjazdem, we wspomnianym w innym poscie studio.
Po wyjezdzie zaczalem tatuowac sie w Dublinie (ceny zabijaja - ale jesli komus nie straszne, polecam Dublin Art Tattoo) Gosc ktory ze mna "pracuje" robi naprawde kawal dobrej roboty (jesli chodzi o higiene i poziom art) - ale, moja natura zawsze kaze podchodzic to wszystkiego ostroznie - dlatego tez, zapytalem o igly - widac ze sa nowe, otwierane przy mnie (tuby rowniez - jednorazowki platikowe) ale to chyba tylko ja zawsze mam w brzuchu to uczucie - czy aby tatuazysta o wszystkim pamietal w kwestiach higieny ![]() pielegnacja z mojej storny tez trzyma poziom - wrzuce rowniez dublinskie fotki tatuazy. |
|
|
||||
|
||||
|
dokladnie Wojtas.
jezeli goscio dziara w profesjonalnym studiu a chce zrobic "dobry uczynek" i nie ktorych ze swoich stalych klientow dziarac prywatnie to raczej nie bedzie robil siary i zadba o warunki a po za tym jak pisales ze widzisz jak otwiera igly idt w studiu to w domu tez pewnie bedzie otwieral, a warunki w jakich bedziesz dziarany okreslisz sam czy sa ok czyli np. stary zakurzony fotel he he - to zle warunki |
|
|
|||
|
|||
|
hehe, dzieki - w domowym studio tez czysto
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no to nie ma co sie bac. znasz go juz bo dziaral w studiu......bedzie ok i ceny inne bo fakt na wyspach drogo troche he he
|
|
|
||||
|
||||
|
Chcialem zaznaczyc ze nie koniecznie igly musza byc fabrycznie sterylizowane
Wielku z naszej czolowki artystow lutuje igly samemu i dopiero igly podlegaja zabiegowi sterylizacji. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.