![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam ma ktos moze maszyny z tej stronki lub tez moze cos o nich powiedziec ? dokladnie chodzi mi o linie proline
http://arstattoo.pl/sklep/bmaszynkib...-21_31_78.html |
|
|
||||
|
||||
|
witam do tej o ktora ci chodzi niemoge ci nic powiedziec
![]() ale na tej stronce co podales inne, Spaulding & Rogers slyczalem troche o nich sa podobno bardzo dobre,kolega tymi maszynkami pracuje pare lat i nie mial jeszcze z nimi problemow,sam sie zastanawiam cze sobie takie kupic ![]()
|
|||
|
|||
|
spaulding & rogers - jak najbardziej, natomiast te proline wygladaja mi na zwykla chinszczyzne( widzialem je mase razy na angielskim ebay'u) i nie zawracalbym sobie nimi glowy. warto dorzucic te 2 stowki i miec cos sprawdzonego
|
|
|
|||
|
|||
|
wlasnie mialem okazje sprawdzic je, chodzilem z zamiarem kupna ich bo znalazlem ogloszenie w gazecie za dosc rozsadna cene koles mial do sprzedania kontorowke i druga 10zwojowa, i konturowka ma za lekka rame troche, sruba i sprezyny do wymiany. po wymianie sruby na srebrna juz zaczela pracowac o wiele lepiej troche trzeba bylo sie pobawic z ustawieniem bo kotwa byla za daleko od cewki i lekko przekrzywiona.sprezyna po lekkim odgieciu tez juz dala maly efekt, niestety nie mam na stanie sprezyn wiec nie moglem wymienic i zobaczyc ale na moje sa za miekkie jak do konturowki. a druga 10zwojowa wyglada dosc solidnie, rama ciezsza sruba juz srebrna byla i sprezyny dosc miekkie nawet wiec nie bylo tragedii. kotwica tez nie wygladala najgorzej i o dziwo byla dobrze ustawiona i nawet przy 7v ladnie i plynnie pracowala wiec suma sumarum wzialem od kolesia te maszyny bo cena byla kuszaca a nie chcial sprzedac tylko jednej, 10zwojowa sie przyda. sadze ze da sie z nich cos jeszcze wykrzesac.
|
|
|
|||
|
|||
|
temat już był
http://www.tatuaze.biz/forum/showthr...arto-1460.html Dodam jeszcze że swojego czasu mieli podrobione tusze a jeżeli chodzi o maszynki SPAULDING & ROGERS to polecam od vikinga
|
|||
|
|||
|
temat byl ogolnie o sklepie i ich asortymencie a nie o samych maszynach ktorymi ja bylem zainteresowny, pytanie bylo konkretnie o maszyni z lini proline a nie ogolnie o caly sklep i o ich ogolny asortyment wiec nie widze najmniejszego powodu zeby pisac ze temat juz byl
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.