![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Aaaa, Miami - ink, oglądałam kiedyś.
Bardzo mi się podobały tatuaże Chrisa Garvera, portrety Kat Von D i kwiaty Ami Jamesa Ostatnio edytowane przez YvonneS : 12-15-2008 o 15:43. |
|
|
||||
|
||||
Dokladnie tak jak mowisz jak dla mnie naprawde daja rade i maja wysoki poziom szkoda ze polskiej wersji nie ma takiego programu bylo by ciekawie i nie glupi pomysl he he he ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Po polsku można oglądać to na Travel&Living, tzn jakiś czas temu było można, nie wiem jak teraz.
Czy chodzi ci o to, że nie ma polskiego odpowiednika? Może z czasem ktoś wpadnie na pomysł? |
|
|
||||
|
||||
|
Jest jest jak ktos ma taki program to polecam co do polskiego to pewnie po 2 dniach zdjeli by zwizji he he
|
|
|
||||
|
||||
|
Z publiczej na pewno
![]() Tak czy inaczej całkiem fajny program. |
|
|
||||
|
||||
|
Pakiet discowery a napewno bedzie trawel polecam....
|
|
|
||||
|
||||
|
Chyba też w każdej kablówce jest dostępny.
Sprawdzałam, można to w dalszym ciągu oglądać na T&L |
|
|
||||
|
||||
|
Raczej na pewno wiem ze w innych rejonach swiata tez jest to puszczane watre naprawde uwagi jak kogos interesuje i ma taki kanal warty obczajenia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A w Sylwestra przez cały boży dzień na Travel&Living będzie puszczany Miami Ink.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.