![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
...Zapraszamy kolekcjonerów z klaserami do Smartszopu!
Tylko u nas: !! Najniższe ceny na rynku !! !! Zniżki do 30 % !! !! Duży wybór kolekcji !!!! Fajny klimat !! !! Lokal czynny 7 dni w tygodniu ![]() Nudzisz się, wpadnij po Bobbiego, Sensi czy inny STUFF a życie stanie się bardziej kolorowe. Pozdro i miękkich kolan ) CHORZÓW UL. WOLNOŚCI 65 |
|
|
||||
|
||||
|
o co biega bo kur.......a nie nadążam
|
|
|
||||
|
||||
|
o takie legalne dragi
![]() |
|
|
||||
|
||||
to ja już grzyb chyba jestem i za cofałem się na tej swojej wsi bo dopiero teraz skumałem ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wszedzie tego pelno u nas to juz z 15 sklepow jest takich i nic nie moga na to poradzic nasze smieszne wladze he.
|
|
|
||||
|
||||
|
U mnie tylko jeden. Nawet raz sie wybralem i sprawdzilem co maja w ofercie
Ale i tak nie ma to jak stara poczciwa sensi A pozatym policja nic nie moze zrobic dopoki polskie prawo nie ma w swoich zapiskach ze dana substancja jest uwzgledniona jako narkotyk. Co prawda cos tam dodaja do tej listy ale na swiecie jest tyle roslin ze to jeszcze troche potrwa. |
|
|
|||
|
|||
|
to organizm strasznie i ryje mózg... jak ktos chce dziury to polecam xD
![]()
|
||||
|
||||
|
Zwykla gandzia tez pozostawia luki w pamieci
![]() EDIT do mojego wczesniejszego posta: teraz juz sa u mnie 3 smartszopy. Masakra co sie dzieje. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Trzeba być nieźle powalonym zeby po to sięgać i jeszcze dawać zarabiać tym co to sprzedają. |
|
|
||||
|
||||
|
dokladnie lepiej kupic oryginalny towar a nie jakies ziolowe pizdzielstwo
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.