Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12-28-2008, 01:02
Chasim Chasim jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Skutki tatuażu.

Witam. Jakie są skutki robienia tatuażu. Jak to wygląda na starość. A tak szczerze to mam dziewczynę która chce zrobić sobie tatuaż na plecach. I chce ją przekonać żeby tego nie robiła i brakuje już mi argumentów...:P Ciekawe czy udziela się na tym forum może to przeczyta xd Błagam pomocy. Wiem że wy jesteście za ale błagam pomóżcie mi żeby tego nie zrobiła. Dajcie argumenty.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Aha to miejsce gdzie tatuaż czy coś tam to tribal czy cos takiego :P

Ostatnio edytowane przez Chasim : 12-28-2008 o 01:05.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-28-2008, 10:49
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Źle trafiłeś, tutaj nikt ci nie napisze, że tatuaże są be, wręcz przeciwnie.

Jak wszystko związane ze starością i tatuaże ulegają zniekształceniu lub wyblaknięciu, jednak nie ma powodów do obaw, na pewno efekt nie jest taki straszny jak ci się wydaje.
Prawidłowa pielęgnacja pozwala cieszyć się w miarę elastyczną skórą przez lata, więc` zanim coś tu i tam obwiśnie, zmarszczy się upłynie dużo czasu.

Wydaje mi się, że nie chodzi tutaj o to jak to będzie wyglądało tylko o coś zupełnie innego, oczywiscie masz prawo mieć własne zdanie ale nie próbuj narzucać go swojej dziewczynie bo tatuaż i tak sobie zrobi a ciebie zostawi dla kogoś kto rozumie jej potrzeby i pomyśl, że jej również wiele z tych rzeczy które robisz może się nie podobać.
Potrzeby naszych bliskich są równie ważne co nasze własne i powinniśmy nauczyć się je szanować inaczej bycie razem nie ma sensu.
Najlepszym rozwiązaniem będzie kompromis, pozwól dziewczynie na niewielką modyfikację i niech się cieszy, przecież nie wygląd jest najważniejszy ale szacunek i uczucia.

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 12-28-2008 o 10:57.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-28-2008, 11:33
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Chyba do złych dzwi zapukałeś bo tu faktycznie wszyscy są za .Może na forum dermatologów Ci pomogą.
Zycie w związku to wieczny kompromis moja rada to poszukaj sobie dziewczyny co niema i niechciała by zrobić tatoo. bo jak się twoja połowica zarazi to na jednym się może nieskończyć.
Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-28-2008, 11:37
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

ja naprzyklad uwielbiam tatoo mam ich kilka ale tatuaz u dziewczyny niekoniecznie mi sie podoba nie mialem nigdy dziewczyny z wiecej niz jednym i to nie duzym tatuazem wedlug mnie jeden tatuaz u kobiety wyglada niezle jesli jest delikatny i pasuje do niej ogulnie nie chcialbym miec kolorowej dziewczyny
pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-28-2008, 12:36
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Niektórzy kochają za wygląd, inni za charakter.

Zamiast szukać wad u innych i próbować je "naprawiać"w zależności od naszych upodobań zacznijmy od eliminowania własnych niedoskonałości.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-28-2008, 20:19
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Smile

Porozmawiaj z nia dobrze i dojdziecie do jakiegos porozumienia naprawde nikt ci tu nie napisze ze tatuaz to cos zlego wrecz przeciwnie tatuaze sa symbolami i piekna sztuka maja dla kazdego jakies znaczenie jesli zabraniasz swojej dziewczynie robienia tattoo to lepiej faktycznie zmien dziewczyne pozatym to nic zlego ma ochote na dziarke to niech ja robi kwestja przyzwyczajenia a jak sobie zrobi to i ty moze tez sie skusisz na jakis wzorek pozdrawiam i zycze udanej decyzji

YvonneS bardzo godna uwagi sentencja....
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-30-2008, 18:24
halas halas jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

na twoim miejscu to bym sobie szybciej niż ona zrobił tatoo a u kobietki tatuaż na plecach to całkiem fajna sprawa ,
Pamiętaj miłość to nie jest patrzenie na siebie tylko w tym samym kierunku
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania