![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Już mam fotkę. I jak myślisz Wojtas?
|
|
|
||||
|
||||
|
Jak dla mnie to nie ma tam zadnego rozlania motylek ladnie sie prezentuje pozatym fotka jest troche inna i tez jest roznica poprostu jest dorzucony cien i troche tez sie rozni wazne ze tobie sie to podoba i masz zaszczyt nosidz dzielo tatuatora pzdr
|
|
|
||||
|
||||
|
A ja sie bede klucic :P To sie wszystko kupy nie trzyma... na pierwszej focie nie ma sladu cieni... druga fota podejzewam ze dorabialas te cienie bo same nie wyrosly :P i jednak wydaje mi sie ze to bylo rozlanie pigentu pod skora
![]() czerwone przyklady... ale ten w niebieskim mnie zastanawia co to jest ? zwykle zadrapanie czy jakiegos rodzaju blizna ?? |
|
|
||||
|
||||
|
Jak dla mnie siniak zszedl i od razu byl cien dodany rozlanie tuszu raczej nie mozliwe widzialem gorsze ale nie chce robic nie smaku jak dla mnie dobra dziarka prosta
|
|
|
||||
|
||||
|
Pozatym jak dla mnie jest wiele roznic miedzy jednym a drogim zdjeciem!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiec wytlumacz mi gdzie jest tam choc naruszona skora, bo ja nic nie widze. Cienie z reguly robia sie jasniejsze a nie z niczego robi sie mgielka i to dosc intensywna. W zaznaczonych punktach wszystko idealnie widac
Teraz to wzglednie wyglada wiec wlascicielka nie musi sie przejmowac tymczasowa rozmowa dla sprostowania ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Czyli od samego poczatku to bylo rolanie czy raczej opuchlizna ?? raczej siniak jak dla mnie... widzialem wiele rozlan "......" ale to po paru latach ladnych tak szybko raczej tusz sie nie rozplywa chyba ze sie myle.............
|
|
|
||||
|
||||
|
Siniak nie schodził przez ponad trzy tygodnie więc razemz tatuatorem uznaliśmy, że to jednak tusz się rozlał. Zrobił mi troszkę szersze te białe kotury i dodał cienie.To w niebieskim to najszersza część tego białego poszerzenia. Różnice między zdjęciami są - to wydaje się naturalne bo przecież go poprawiałam
![]() Tylko powiedzcie co robić na przyszłość - mam plan na nowy tatuaż,sporo większy i nie chcę znowu mieć takich plam, rozlań, czy cokolwiek to było... |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Dla mnie to wyglądało jak siniak a szczególnie ta część
A jeżeli to faktycznie było rozlanie to duże jak na tak świeżym tatuaż, a gdzie go robiłaś ? |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.