![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Pomóżcie mi ocenić - to mój pierwszy tatuaż, wyczekany i wymarzony. I minęło już 14 dni a on wciąż jest - no właśnie - czy to siniak czy rozlany tusz??? Jak myślicie??? Ja już nie potrafię sama tego ocenić. Wydaje mi się, że to zasinienie się zmniejsza, ale może ty tylko moje zyczenie? Proszę o opinię, może ktoś też miał cos takiego?
|
|
|
||||
|
||||
|
Raczej zasinienie poprostu opuchlizna zeszla i powstal siniak masz bardzo delikatna skore i dlatego tak to sie stalo choc jest to naprawde dziwne nigdy nie mialem siniakow na swoich dziarkach male pytanie w jakim miejscu masz ten tatuaz?? Na udzie?? a nie uderzylas sie moze przypadkiem o cos?? jak dla mnie to to zejdzie za jakis czas pozdrawiam
|
|
|
||||
|
||||
|
Na ramieniu, troszkę powyżej łopatki. Żaden z moich znajomych nigdy tak nie miał. Mnie się zawsze przydarzają dziwne rzeczy
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ciezko okreslic... Przez fote dziwnie wyglada, nie zostaje Ci jak poczekac tydzien i obserwowac stan "Tego". Nie chce martwic ale zasiniaczenia jako tako nie widac z fotki, raczej to wyglada na plame.
|
|
|
|||
|
|||
|
Też sądzę że to siniak musisz naprawdę być delikatna albo tatmajster nieźle cię przeorał tak czy inaczej nic niepokojącego się nie dzieje.
|
|
|
||||
|
||||
|
Mozliwe ze podczas snu go troche przydusilas i jakis skrzepik sie zrobil, jest tez to mozliwe od stanika badz od jakiejs obcislej bluzki jak dla mnie zejdzie ci to na dniach pzdr
|
|
|
||||
|
||||
|
Pocieszam się tym, że kontur nie jest rozlany. Pozostaje tylko czekać
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wychodzi na to, ze jednak to była plama
Poprawiłam i chyba będzie ok. Teraz się goimy ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Plama? plama farby? pod skora ?? poprawialas to to chyba zakrylas cale tattoo zapodaj fote bo cos mi tu nie gra??
|
|
|
||||
|
||||
|
Wygląda na to, że mam tak delikatną skórę. Trochę mam teraz to wszystko podcieniowane, jutro wrzucę fotkę
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.