![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich
z tej strony młody zapaleniec tatuazu z Łodzi od roku krece sie w temacie tatuazu, ale dopiero od dwoch miesiecy zaczynam je robic mam nadzieje, ze na tym forum znajde odpowiedzi na wiele pytan, ktore przyspiesza moj postep ![]() wrzucam kilka prac, ktore zrobilem ... bardzo prosze o krytyke i jakies porady... starzy wyjadacze jak zobacza prace to beda wiedziec co zrobilem zle ![]() pozdrawiam wszystkich zjednoczonych w wibracjach zwojowek ! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
witam! jezeli to sa twoje pierwsze dziarki to ja jestem w szoku. calkiem ladnie ci cieniowanie wychodzi jak na poczatkujacego. konturki tez niczego sobie. PZDR!
|
|
|
|||
|
|||
|
tak jak pisalem od roku interesuje sie intensywnie tatuazem wiec nie jestem jakos strasznie zielony podstawowe info mam :P
ale mam nadzieje ze ktos z was mi cos podpowie bo chce ladnie robic ![]() dzieki za tak mile slowa ! |
|
|
||||
|
||||
|
No no... Dac Ci rady zeby bylo ok ? Wzoroj sie z pierwszej pracy
Wszystko jest ok Tylko gora czaszki nie byla na jedno pociagniecie Cwicz cwicz bo masz do tego popet ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tym razem juz z konturem spory problem :P Nawet najmniejsze linie sa poszczepione :P
|
|
|
|||
|
|||
|
fakt przyznaje sie bez bicia :P
mam problem przy cienkich konturowkach ... jeszcze nie mam na tyle wyrobionej reki, mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem |
|
|
||||
|
||||
|
Jak na poczatkujacego to calkiem calkiem pamietaj trening czyni mistrza pozdrawiam
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.