![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
jak w tytule schodzi mi tusz caly, tato caly czas lekko nasmarowane i myte 3 razy lekko. wypełnienie robiłem teraz 26go i wyglada to tragicznie. Przy smarowaniu schodzi jakby strupek ze takie fredzle z farby sie robia a pod tym np.czarny tusz jest szary i ma przeswity. ochydnie o wyglada. tato robilem u znajomego ale on potrafi. dodam ze mam gruba skore i przy tatuowaniu nie mialem ani jednej kropli krwi ( moze w paru miejscach ale tam tez schodzi wiec za plytko raczej nie było bite. dla zartu sam zrobilem sobie na kostce maly kwadracik nie smarowalem tego nic kolor nie schodzi maly strupek jest nie wiem o co kaman. jesli mi sie uda wrzuce fotki wieczorem. pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez curlit : 07-28-2011 o 06:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Zdjęcie z lampą zyebało sprawę. Bo ledwo co widać.
Mi frędzle schodziły po każdym tattoo. Poczekaj aż się całkiem zagoi i wtedy zobaczysz czy są prześwity czy nie. Ale imo trzeba będzie robić poprawkę, bo wydaje mi się że prześwity są konkretne. |
|
|
|||
|
|||
|
tak są prześwity , ten szary kolor mnie martwi a czerwień się różowa robi. jak pisałeś , pozostaje mi czekać.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czekać, czekać i nie panikować - to jeszcze nie jest gotowe tattoo. Jak się wygoi całkowicie i będą prześwity to poprawka. Ale często jest tak że w trakcie gojenia wydaje nam się że się syf zrobił a po wygojeniu jest git.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki za uspokojenie, nie ukrywam ze jest mi to potrzebne. Pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
Nic się nie martw,miałem stracha przy moim pierwszym tattoo,martwy naskórek zaczął mi schodzić po czterech dniach i spanikowany dzwoniłem do mojego tatuatora w obawie że mi ręka odpadnie haha,nawet poleciałem do jego domu żeby się pokazać lol,niech się pożądnie wygoi to wtedy zobaczysz czy trzeba poprawiać,pozdr
|
|
|
||||
|
||||
|
Dokładnie tak. Może być tak że akurat Twoja skóra słabo przyjmuje ale wydaje mi się też że chyba było trochę za głęboko...ciężko stwierdzić po zdjęciu ale nie martw się, po poprawce powinno być dobrze choć są miejsca że prawie wszystko wyszło. Miejscami też wypełnienie nie jest do samej linii zrobione.
Ostatnio edytowane przez matys23 : 10-08-2011 o 23:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Poczekaj na całkowite wygojenie. Nie ma co panikować narazie. Te frędzle zawsze wyłażą, tak ma być. Zresztą na tym foto nic nie widać więc nikt rzetelnie nie może się wypowiedzieć na jego podstawie.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja tam jednak coś widzę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
I po wygojeniu wrzuć fotkę całego tatuażu bo na tej słabo widać a zapowiada się ciekawie.
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.