![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam
Postanowilem zalozyc temat o salonie Miraż w Tarnowie. Nie ma na forum jeszce slowa o tym miejscu wiec mam nadzieje ze komus dzieki temu odniechce sie tam isc. Bedzie to niestety antyreklama ale nikt Pani Marcie nie obiecywal ze bedzie latwo. Prosze o to link do galerii: http://www.salontatuażu.pl/gallery.html Niech bedzie to przestroga dla zainteresowanych. Aha jakby ktos nie zatrybil to te tatuaze sa brzydkie ogladnijcie galerie innych tatuazystow i wyrobcie sobie zdanie. To mowilem ja Pinhead ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To jakas masakra Podpalic trza to studio normalnie przegiecie zabic to malo!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Chyba nie widzieliście antyreklamy w moim wątku
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
w sumie to wspomniałem kiedyś o tym studiu...
Mieszkam w Tarnowie i nie znam nikogo kto by sobie tam coś robił. Wszyscy powtarzają że jest beznadziejny, po przeglądnięciu galerii (ponownie) zgadzam się z wami... tragedia. |
|
|
|||
|
|||
|
Nowe studio tatuażu w Tarnowie Old Skull Tattoo:
www.oldskulltattoo.pl www.myspace.com/piersista pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
sie dowiem co i jak mam tam sporo znajomych, ciekaw prac jestem
|
||||
|
||||
|
Ja z Tarnowa jestem
No i z wlasnie niejaka Piersista jest tak ze kto sie tatuazem interesuje to ja kojarzy. Porownujac do Pani Marty z salonu Miraz to poprostu przepasc. Zreszta widac to na tych dwoch galeriach. Galeria Pani Marty- patrz wyzej![]() Ostatnio edytowane przez Pinhead : 03-30-2010 o 20:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Edit:
Widze ze stronka sie zmienila. Tutaj obecny adres salonu Pani Marty. http://www.salontatuażu.pl/gal.html |
|
|
||||
|
||||
|
kurcze uwazalem ze tam,wzglednie dziaraja,ale co prawda prac z tamtad nie widzialem,no moze jedna lecz po tribalu to ciezko cos powiedziec,natomiast musze sie zgodzic ze to nic nie prezentuje!!!Pinhead masz 100% racje!!!
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.