Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 05-04-2008, 18:08
szymonsz szymonsz jest nieaktywny
Nowy

Exclamation Salon w Katowicach (lub okolice)

Cześć
Szykuję się do swojego pierwszego tatuażu. W planie jest wewnętrzna część ramienia. Jeśli chodzi o wzór to chciałbym zrobić dwie litery D i N stylem pisanym na jakimś ciekawym tle.
Dlatego poszukuję pewnego studia tatuaży w Katowicach lub okolicy Katowic, gdzie po pierwsze będę zadowolony z usługi, a po drugie gdzie ktoś zaproponuje mi jakiś fajny projekt.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-28-2008, 14:09
John Rambo John Rambo jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Mogę ci polecić nie tyle w Katowicach, ale w Gliwicach studio Alabamatattoo. Koleś, który tam robi ma naprawdę niezłego skila i jest w stanie wydziarać chyba wszystko co się tylko da Kiedyś, kilka lat temu, mieli tam inego dziaracza to jeździłem do Zabrza do Blackskull, ale ten nowy robi naprawdę nieźle i co jakiś czas tam zaglądam. pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-01-2008, 20:18
parymka parymka jest nieaktywny
Nowy

Thumbs up psycho gallery tattoo w katowicach

na ul. 3 maja...polecam bo sama sobie tam dziarkę strzeliłam i jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-01-2008, 20:28
dawidEf's Avatar
dawidEf dawidEf jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Krakow
Domyślnie

widzialem popisy gosci z alabama na ich stronce i nie jestem zachwycony delikatnie mowiac, ale co kto lubi...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-02-2008, 19:15
Bix91 Bix91 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

John Rambo tylko od ciebie slyszałem że się podobno tam tatuator zmienił, jak byłem w Alabamie to takiego syfu jeszcze nie widzialem w studiu tatuażu.

Ja ci polecam Blackskull tattoo w zabrzu, sam się tam dziaralem i jestm zachwycony, tatuator dziara od 14 lat i to naprawde spoko koles . Wybierz się tam i sam oceń.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-02-2008, 21:25
levin levin jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Ja ze swojej strony polecam artline tattoo w Rybniku. Pracuje tam 4 kolesi, kazdy z nich naprawde profesjonalista i na termin nie trzeba czekac dlugo, tak jak w Sauronie czy blackskullu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania