![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć
Szykuję się do swojego pierwszego tatuażu. W planie jest wewnętrzna część ramienia. Jeśli chodzi o wzór to chciałbym zrobić dwie litery D i N stylem pisanym na jakimś ciekawym tle. Dlatego poszukuję pewnego studia tatuaży w Katowicach lub okolicy Katowic, gdzie po pierwsze będę zadowolony z usługi, a po drugie gdzie ktoś zaproponuje mi jakiś fajny projekt. |
|
|
|||
|
|||
|
Mogę ci polecić nie tyle w Katowicach, ale w Gliwicach studio Alabamatattoo. Koleś, który tam robi ma naprawdę niezłego skila i jest w stanie wydziarać chyba wszystko co się tylko da
Kiedyś, kilka lat temu, mieli tam inego dziaracza to jeździłem do Zabrza do Blackskull, ale ten nowy robi naprawdę nieźle i co jakiś czas tam zaglądam. pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
na ul. 3 maja...polecam bo sama sobie tam dziarkę strzeliłam i jestem bardzo zadowolona
pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
widzialem popisy gosci z alabama na ich stronce i nie jestem zachwycony delikatnie mowiac, ale co kto lubi...
|
|
|
|||
|
|||
|
John Rambo tylko od ciebie slyszałem że się podobno tam tatuator zmienił, jak byłem w Alabamie to takiego syfu jeszcze nie widzialem w studiu tatuażu.
Ja ci polecam Blackskull tattoo w zabrzu, sam się tam dziaralem i jestm zachwycony, tatuator dziara od 14 lat i to naprawde spoko koles . Wybierz się tam i sam oceń. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja ze swojej strony polecam artline tattoo w Rybniku. Pracuje tam 4 kolesi, kazdy z nich naprawde profesjonalista i na termin nie trzeba czekac dlugo, tak jak w Sauronie czy blackskullu.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.