![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
oto moje prace, jak pisałam w wątku "przywitaj się" - miałam długą przerwę po obiecujących początkach jako nastolatka. Obecnie molestuję owoce a niedługo świnie i sztuczne skóry, potem być może męża, jak uznam że już czas ^^ Ostrzegam, że w razie problemów będę pytać. Have no fear! - przeglądnęłam forum wzdłuż i wszerz. Liczę na ciepłe przyjęcie ![]() Pozdrawiam! |
|
|
||||
|
||||
|
O cholera, ale odzew!
|
|
|
||||
|
||||
|
Na Twoim miejscu jeszcze dlugo molestowalbym kartke i olowek a o dziaraniu bym nie myslal.
Twoje rysunki same w sobie jakos nierowno sie prezentuja. Fajne oczy, usta a reszta do kitu i to wszystko w obrebie jednego rysunku. Chyba, ze to niedokonczone rysunki sa. Ostatnio edytowane przez Pinhead : 06-10-2010 o 19:53. |
|
|
||||
|
||||
|
Oczy, robisz przepiekne.
![]() Reszta... rzeczywiście robia wrażenie niedokończonych- dopracowane w każdym szczegole usta, a reszta tylko maźnięta. |
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki, dzięki, wezmę sobie do serca. Tak, problemem jest brak cierpliwości, teoretycznie wszystko dałabym radę zrobić jak te oczy. Popracuję.
Pozdrawiam! |
|
|
||||
|
||||
|
cierpliwość jest cnota w tym fachu powoli aczkolwiek dokładnie
![]()
|
||||
|
||||
|
Jak dla mnie idziesz w pozytywnym kierunku i z tego mozna by bylo ogarnac ciekawe zestawienie w tatuazu. Nie koniecznie trzeba robic full real rysunek czy tatuaz, wez pod uwage ze jest masa styli i kresek.
Wiec ja jestem na tak ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.