Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-05-2007, 11:24
POLL POLL jest nieaktywny
Nowy

Smile ruch w interesie

tatuaz wrescie stal sie moda a spoleczenstwo dojzalo do niego gonimy zachod lecz nam daleko dziaram we finlandi i francji ale nic narodzie do przodu
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2007, 10:48
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie ja pamietam

jak zaczynałem przeszło 10 lat temu tatuować jak to było , jak sobie zrobiłem pierwsza dziarę na przedramienu to był szok u mnie w miescie , teraz juz jest innaczej , już jest bardzo duzo ludzi i czesto mocno podziarganych , z roku na roku coraz wiecej klientów jest, nie jestem zadowlony z tego zę jest moda na dziaranie, wolałbym dziarać tylko tych którzy to czuja ,ale prawda jest taka ze wszyscy dziarajacy utrzymują się z tych przypadkowych a koledzu sa innaczej traktowani
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2007, 17:50
Nowy

Domyślnie To Nie

Jasne Ze Nie Moje Ciezko By Bylo Pomiescic Swoje Dozuce Juyro Jestem Z Okolic Krakowa
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2007, 18:20
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie czyli miałem racje

że też tatuaze robisz , to dobrze,ze bedzie tu ktos z "zywa"wiedza oprócz mnie , hehheh, bo do tej pory to na wszystkie pytania techniczne udzielam odpowiedzi najczesciej sam,p;ozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2007, 20:45
Nowy

Domyślnie Pomoc

Jasne Ze Pomoge Cos Omnie Tatuaze Robie Od 16 Roku Jestem Samoukiem Pierwszy Dobry Sprzet Kupilem W92 Roku W Gdyni W Salonie Na Pomorskiej Mialem Krutkie Przerwy Ale Z10 Lat Sie Uzbieralo Obecnie Dziaram We Finlandi Mam Zaj....... Heee
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-08-2007, 10:32
Nowy

Domyślnie ok

ja planuje sie przezucic na maszyny PANTERA Z JET FRANS obecnie posiadam 2 maszyny kilka rur i koncowek czyli standart
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania