Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-28-2008, 13:46
lucek8810 lucek8810 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Rozciąganie tatuażu

Witam.
Mój problem polega na tym że niedawno zrobiłem sobie tatuaż a chciałbym też zacząc ćwiczyć, i moje pytanie brzmi czy tatuaż może mi sie bardzo porozciągać, zniekształcić itp. Jeżeli chodzi o to że wyblaknie przy rozciągnięciu to ok, zawsze można poprawić ale zniekształcenia bym wolał uniknąć. A to zdjęcie mojej dziarki.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-28-2008, 14:07
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

fajna dziarka gdzies tu bylo pisane o tym na forum ale moim zdaniem jesli cwiczysz na sucho systematycznie to nic sie nie stanie jezeli jednak zajebiesz koks i sie rozrosniesz w miesiac to mi sie wydaje ze moze byc problem ale nie jestem pewiem pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-28-2008, 14:10
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

ja pierwszy tat zrobilem 5 lat temu wazylem gdzies ok 70kg chyba niepamietam ale cwicze raczej caly czas od tamtego czasu z malymi przerwami waze teraz 85 i nic sie nie dzieje z tatoo
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-28-2008, 14:37
lucek8810 lucek8810 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Koks raczej nie ale mam zamiar ćwiczyć na odżywkach i też dość szybko rosnąc i dlatego sie zastanawiam.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-28-2008, 18:28
dawidEf's Avatar
dawidEf dawidEf jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Krakow
Domyślnie

na odrzywkach tak szybko nie urosniesz. zrobisz w ciagu kilku miesiecy jakies 5kg masy miesniowej wiec nawet nie bedzie specjalnie widac zmiany objetosci a co za tym idzie skora sie nie rozciagnie. chyba ze duzo przytyjesz. zmiana obwodu np bicepsa o jakies 5-10 cm moze zaszkodzic tattoo ale do tego trzeba sie pokluc troche tak wiec na odrzywkach mozesz cwiczyc ile chcesz no problemo. problem istnieje tylko wtedy gdy bierzesz sterydy. pozdro!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-18-2009, 01:07
xxkeiraxx's Avatar
xxkeiraxx xxkeiraxx jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie

Stary watek ale moze kiedys jeszcze ktos bedzie szukal na ten temat
Ja mam duzego delfika skaczacego nad pepkiem.
2 razy bylam w ciazy po 21 kilo przytylam w kazdej brzuch jak wielki balon tatuaz niearuszony !!!
Nic sie z nim nie stalo nie ma rosstepow czy rozlania jaki byl taki pozostal mimo ze na czas ciazy delfinek zmienil sie w wieloryba hahaha
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-18-2009, 10:28
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Zaprzecza to poglądowi o deformacji tatuażu podczas ciąży, nie u każdej kobiety takie coś wystąpi. Jest zresztą tutaj taki wątek.
Jednak są sytuacje kiedy tatuaż rozejdzie się w najbardziej nieoczekiwany sposób i w miejscu gdzie nie powinien. Sama widziałam.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-18-2009, 11:29
xxkeiraxx's Avatar
Stały użytkownik!

Domyślnie

Moze to dla tego ze ja mam bardzo rozciagliwa skore na brzuchu przez oby dwie ciaze nie mialam ani jednego rosstepu, gdyby sie pojawily tatuaz z pewnoscia wygladal by jak posiekany zyletka.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-18-2009, 11:41
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Czyli genetyka zrobiła swoje.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-18-2009, 12:07
xxkeiraxx's Avatar
Stały użytkownik!

Domyślnie

A o to moj nieszczesny delfino-wielorybo-śledz :-)
Zdjecie pod koniec drugiej ciazy tatuaz zrobil sie DUZO jasniejszy i wiekszy.

A tak wygladal rok po urodzeniu wrocil do swoich rozmarow i powrocil jego pierwotny kolor.

Dla tych ktorzy wlasnie smieja sie z mojego super wypasionego delfina przypominam ma biedak 11 lat i byl robiony kolka, wiec nie ma co sie smiac hehehe
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania