Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 11-11-2009, 10:37
seb_pl seb_pl jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie Rectum Bytom

Witam! Chciałbym by ktoś kto wie coś na temat studia Rectum z praktyki (nie z plotek) wypowiedział się na jego temat.Problem w tym że kierując się reklamą na stronce zaufałem ślepo temu studiu i wpłaciłem już zadatek za tatuaż ,jednak teraz czytając opinie nikt nie wypowiada sie pozytywnie na jego temat.To mój pierwszy tatuaż,dość duży i dośc skomplikowany więc chciałbym być w miarę przekonany co do tego że oddaję tę robotę we właściwe ręce.Z góry dzięki

Ostatnio edytowane przez seb_pl : 11-11-2009 o 10:39.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-11-2009, 19:39
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Podaj linka do tej strony a ocenimy prace tego studia..
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-11-2009, 19:49
Pinhead's Avatar
Pinhead Pinhead jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Mimo ze temat mnie niedotyczy to tutaj jest link:
http://www.tatuaze.slask.pl/galeria/galeria.htm
Problem w tym ze Rectum to kilka salonow (bo to siec) a galeria jedna. Jeden salon moze prezentowac konkretny poziom a drugi troche gorszy. Ale nie wiem nic wiecej na ten temat to sie nie bede wypowiadal. Pozdro!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-11-2009, 20:11
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Wiec ja powiem tak sa tam rozne prace wiec na pewno nie sa to prace jednego goscia tylko kilku pozatym jak dla mnie slabe sa niektore z tych prac pozatym kolor jest kiepski ja bym odpuscil sobie ten salon taka moja rada widzialem lepsze prace naprawde pozdrawiam i zycze udanego wyboru
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-12-2009, 10:32
Poczatkujacy

Domyślnie

Dzięki za pomoc tylko problem tkwi w tym że chciałbym znać opinię kogoś kto robił tam tattoo albo przynajmniej zna kogoś kto tam robił,chodzi mi o konkrety.Sądzę że gdyby studio było daremne to nie przetrwałoby tle lat na rynku,do tego z ta samą ekipą ale niestety tym kierować się nie mogę
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-12-2009, 12:53
suchyeu suchyeu jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

czasem obiektywna opinia osoby ktora widzi prace a nie nosi tatuaz jest lepsza, bo koles co robil tam dziare i bedzie mu sie podobalo to ci nigdy nie odradzi bo sie nie przyzna do bledu ze dziara nie taka jak chcial tylko za wszelka cene ci bedzie nawijal ze tak powinno wyjsc
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-13-2009, 10:37
wyso wyso jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Akurat to jedno ze starszych studiów tatuaży (a raczej sieć )w Polsce ale nie mam pojęcia kto i gdzie jak robi mi bardziej się kojarz z maszynami Żurawskiego i sprzętem do tattoo no i byłem w jednym z salonów w Żarach i wtedy był ok. a do którego dokładnie chcesz iść Bytom, Chorzów, Katowice, Przemyśl, Żary , Tarnowskie góry
Stary 11-13-2009, 11:21
Poczatkujacy

Domyślnie

Tak jak w temacie,Bytom
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-13-2009, 11:22
zgniłek zgniłek jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Co kto lubi, podobają Ci się prace to idź, jak nie to cudów nie oczekuj. Wszystko w temacie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-13-2009, 11:28
Poczatkujacy

Domyślnie

A skąd mam wiedzieć jak wyglądają ich prace?1! Na stronce w galerii mogą mieć foty z kosmosu,skąd mam mieć pewność że to ich prace i z tego właśnie studia skoro mają sieć?! Nie proszę o nabijanie postów w tym temacie tylko o odpowiedzi na pytanie (dot. Przedmówcy)
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania