![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Chcialbym zrobic sobie tatuaz podobny do tego na zdjeciu ponizej i zastanawiam sie ile moglby kosztowac http://www.sodahead.com/entertainmen...=best%2Btattss |
|
|
|||
|
|||
|
czlowieku , miej litosc . zobacz ile dziesiatek tematow z zapytaniem o cene jest na tym forum!!!! za kazdym razem ludzie pisza to samo - to jest zalezne od tatuatora , jakosci jego tatuazy i wielkosci dziary... o cene pytaj w studio, ile jeszcze razy bedzie to przerabiane ?!
|
|
|
||||
|
||||
|
respect dla kolegi mlody oi
faktycznie pytanie nie na miejscu po za tym najpierw wypada przejrzec forum potem pytac!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Zrobię ci taki za pińcet. Reflektujesz?
|
||||
|
||||
|
Mój sąsiad ostatnio powiedział że chciałby się nauczyć, on ci zrobi za darmo
... A może jednak nie oszczędzaj i zrób to u profesjonalisty tak żeby nie wstydzić się tego co ci ktoś zrobił bo tanio było. |
|
|
||||
|
||||
|
a ja powiem tak -tribal to gowno co zrobi byle kto,o ile ma jakiekolwiek pojecie tematu oczywiscie
ja ci radze pomysl o normalnym wzorze,bo sszkoda szpecic tak ciekawych czesci ciala.napewno bedziesz zalowal...a koszt -duzy bo Z blacha prawie zawsze jest problem.... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.