![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
5 dni temu przebijałem wargę, wszystko ok, jest wręcz idealnie trafiony... Jednakże mam jakby obrzęk od środka, równo spuchniętą wargę obok miejsca w którym biegnie pręt kolczyka (mam circular barbells) od wew strony... nie wiem czy to normalne, czy nie? Nie mam uczulenia raczej na żadne metale, przynajmniej przy języku nic się nie działo (stal chirurgiczna), a kolczyk w wardze wykonany mam z tego samego materiału Ogólnie owej opuchlizny/obrzęku nie widać nawet z bliska, czuję ją tylko pod językiem (tzn. dotykając wargę językiem)... Dodam, że owy fakt pojawił się na drugi bądź trzeci dzień po przebiciu i występuje do tej pory (5 lub 6 dzień) i troszkę w chwili obecnej piecze przy jedzeniu czy intensywniejszej pracy wargi... Wiem, że przy języku było to podniebienie natarte od kulek, może w wardze ma miejsce podobna sytuacja? Bo gdy przesuwam górną część kolczyka troszkę w bok, czuję ulgę... Ostatnio edytowane przez hexen : 08-19-2008 o 08:29. |
|
|
||||
|
||||
|
To normalne, że przy kolczyku warga opuchnie. Mi opuchlizna na wardze trzymała się jakieś 5 - 7 dni. Nie było tego widać, ale czułem, ze jest opuchnięte.
Z tego co piszesz wnioskuję, że masz za krótki kolczyk. Za bardzo obciska Ci wargę, a powinien być luźno...
|
||||
|
||||
|
Teraz już wydaje się być lepiej, z tym, że z wargi od jej wewnętrznej strony, z miejsca przekłucia wydobywa mi się czasami coś białego, zazwyczaj po spaniu gdy wstaję rano to już to coś tam jest... bardzo utrudnia mi to jakiekolwiek operowanie wargą, wręcz bardzo boli... muszę dopiero pęsetą się tego pozbyć aby przywrócić sprawność wargi i nie odczuwać bólu...
coś złego się z tym dzieje? powinienem się zgłosić do studia? |
|
|
||||
|
||||
|
To może być ropa, ale z tego co piszesz to jest to trochę zbyt obfite i bolące. Może lepiej się tym zainteresować...
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.