![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Czesc, mam pytanko dotyczące maszyny mianowicie chodzi mi o strone tattoostuff.pl czy kpując cewki 8, 10, 12 zwojowe + dobrany do tego kondensator, bedzie to chodziło równie dobrze co kupując przykładowo gotowy zestaw z tej strony (nawiasem pytając są lepsze od chińczyków?)?
|
|||
|
|||
|
Witam. Same cewki nigdzie nie pójdą
Co chcesz porównać, cewki z gotową maszynką?A pytanie czy sprzęt z workhouse jest lepszy niż chiński to bluźnierstwo ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Chodzi o zestrojenie wszystkich części maszynki pod twoje indywidualne potrzeby.
Ale na pewno cewki polepszą prace chińczyka, idąc za ciosem wymienił bym również sprężynę przednią i tylna jak również kotwicę. Ewentualnie śrubę kontaktową ![]() Workhouse a chińszczyzna lol :P to tak jak by porównywać Nike do Njka i tym podobne chińskie procedery. Wiadomo zasada działania maszynki nic nowego ale jakość i użyte materiały to wykonania i ów staranność zmontowania tego wszystkiego do kupy to jest ważne. |
|
|
|||
|
|||
|
Zadzwoń lub napisz do Workhouse a na pewno Ci podpowiedzą i napiszą co i jak
![]() Nie ma się co zastanawiać, mają swoją renomę |
|
|
||||
|
||||
|
kotwice sprezyne srube to akurat jestem w to wyposazony z tej strony i pozostalo mi tylko cewke z kondensatorem wymienić i właśnie kolejne pytanie bo elektryk ze mnie żaden do 10 zwojówki jaki bedzie najlepszy kondensator ? pod jakim wzgledem patrzzeć dobierając? z dzwonieniem jeszcze się powstrzymam ale przed samym zakupem na pewno zadzwonie. Same cewki nic nie dadza wiem mam właśnie że tak napisze pół chińczyka bo cewki i rama chinczyk a kotwice i sprezyny z workhousa temu pytam czy kupujac same cewki z tej strony zmienia mi prace maszynki.
Ostatnio edytowane przez emilekbs : 02-02-2012 o 08:23. |
|
|
|||
|
|||
|
było na forum, wpisz w "Szukaj"
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie powstrzymuj się z dzwonieniem. Na tym forum nikt nie doradzi Ci lepiej od producenta maszyn, który robi to z sercem od parunastu lat.
|
|
|
||||
|
||||
|
ok dzięki bardzo już wiem wszystko. Pozdrawiam
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.