![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
hehe spoko ; ) ja mam jeszcze " PSM " na przedramieniu ale dziabane robiona maszynka i zwyklym tuszem, czekam az sie zagoi i bede robil lekki cover
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
no fajna
jestem bardzo zadowolony... jest dokladnie taka jaki byl wzor ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ee to widze ze to nie pierwszy tatuaz... u mnie pierwszy i narazie wystarczy
ale nie wykluczam nastepnych ... ![]() jak to mowia 'jak sie juz zacznie to sie nie konczy' ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
i wlasnie o to chodzi, zeby podobala sie tobie a nie komus
mi sie moja jak na pierwsza normalna dziarke tez podoba, ale juz mysle nad nastepna hee ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
heh
jak zrobisz to pochwal sie i wrzuc fotke ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
wrzuce wrzuce
na razie kombinuje hajsik zamiast kupic jakis dresik to sie dziabam he.. ale zrobie jak najszybciej zebym w lato mogl isc na basen bo slyszalem ze jak sie ma swieza dziabe to nie bardzo na basen z tym |
|
|
|||
|
|||
|
mysle ze tylko w czasie gojenia
moja kolezanka zrobila sobie tak pod kciukiem i mowila ze nie widziala i poszla nad wode i jej sie troche wymyl.... wiec cos w tym jest ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no mi w studiu mowili zebym nie chodzil na solarium(chociaz i tak nie chodze) i na basen przez jakies 1.5 - 2 tyg zanim mi sie wygoi do konca ; )
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.