![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
witam, mam pytanie odnosnie dziaby, wczoraj zrobilem ja kolo godziny 17 i nosilem folię do dzis do godziny 21, czy to nie jest za krótko?? moge wkleic zdjecie jak teraz wyglada, ale na swiezo wygladal tak : http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...6 31258_n.jpg
prosze o szybka odpowiedz :-). |
|
|
|||
|
|||
|
u kogo robiles ze Ci w ogole nie wytlumaczyl co i jak powinno sie robic ? ta folie powinienes miec 2/3 godziny i nie dluzej... nie zakladaj juz folii daj tatuazowi oddychac... smaruj 3 razy dziennie mascia... za kazdym razem jak smarujesz obmyj tatuaz troszeczke woda wytrzyj papierowym recznikiem i dopiero posmaruj mascia
10 dni i bedzie zagojony ![]() PS: tez mam tatuaz w tym samym miejscu na plecach ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja robilem w studiu, a mam juz troszke dziury w glowie wiesz ocb
i nie pamietam czy mi kazala 3dni czy 3h nosic te folie he : D, smaruje smaruje co 6h kremem " Bepanthen ", ja chcialem zrobic go troszke wyzej bardziej na karku ale dobrze jest, w lustrze wydawalo mi sie ze jest wyzej ale nie zaluje : D |
|
|
|||
|
|||
|
troche czerwone masz w okolicach ale tym sie nie przejmuj gora 2 dni i zniknie.... maly tatuaz nie ma wypelnien nawet szybcej niz 10 dni Ci sie zagoi
wyglada w porzadku... ladnie i rowno wykonany... podoba mi sie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
juz nie mam czerwonego w okol, zdjecie bylo robione w studiu odrazu po dziaraniu zebym zobaczyl jak wyglada
spoko dziekowa za odpowiedzi !P.S moglbym zobaczyc twoja dziarke? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
a tak z ciekawosci zapytam... w jakim studio robiles i ile zaplaciles ?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
heh no ok
![]() Ostatnio edytowane przez 515Bartek : 02-09-2012 o 22:34. |
|
|
||||
|
||||
|
ja mieszkam w zabrzu, blisko mnie jest te studiu nazywa sie " MEAN GREEN MACHINE ", stowke zaplacilem bo sie dogadalem bo nie mialem hajsiku na krem ; )
|
|
|
||||
|
||||
|
dobra dziarka !
duzo placiles? ja mysle zeby sobie cos wydziabac teraz na prawym przedramieniu po hebrajsku ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ooo to ja chyba nie rpzeplacilem
ja zaplacilem 250 no i jeszcze dostalem masc w tej cenie ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.