![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
czesc witam wszystkich!zrobilem sobie tatuaz 7 dni temu, do dzisiejszego dnia mialem strupki rano trzymaly sie jesce mocnawo!gdy wrocilem z roboty i zdjelem bluze okazalo sie ze wiekszosci juz nie ma<zostalo jakies 10 %> , czy mozliwe ze bluza mi pozrywala jakos strupki????czy teraz porobią mi sie blizny??bo teraz tatuaz wyglada jak jakis rysunek na przemoczonej kartce niewiem jak to opisac ale nie takiego efektu sie spodziewalem, najgorzej sie boje ze porobia mi sie blizny na calym tatoo.
|
|
|
||||
|
||||
|
bo bez tego to ciezko wyrokować po omacku,jakzobacze zdjecie wtedy bedę mógł cokolwiek powiedzieć
|
|
|
|||
|
|||
|
wyslalem ci na maila fotki tyko na nich za duzo nie widac
|
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Zrob fote fajna tego tatuażu i wrzuc na serwis, kazda fota mile widziana jest, to nie boli a z checia inni sobie beda ogladac tatuaże. pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Elo
Wrzuc fotki na serwisik zapros innych ktorzy maja tatuaze, tatuaż to piekna sztuka i nie wazne kto go robil wazne i jak wyglada, wazne ze on cos dla ciebie znaczy, ja kocham tatuaże i ludzi ktorzy je sobie robia pozdro. |
|
|
||||
|
||||
|
ty wrzuć jakies swoje foty dziarek
|
|
|
||||
|
||||
|
Na Foty Twojej Dziarki , Nie Powinno Byc Zle Po Wygojeniu , Tylko Musisz Jescze Smarowac Cały Czas Alananem , Strasznie Wysuszony Masz Ten Tatuaz , Smaruj Tak Długo Az Cały Tatuaz Się Złuszczy I Nie Rozmaczaj Tego Podczas Kąpieli , To Tyle Pozdro
|
|
|
|||
|
|||
|
No i niestety stalo sie to czego najbardziej sie obawialem czyli porobily mi sie blizny :/ ! czy one po jakims czasie sie zagoją?? czy one juz tak zostana na zawse i bede mi szpecic tatuaz? bo szcerze to wyglada tragicznie :/
|
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Nie widzialem foty wiec zbytnio nie wiem co jest zgrane. Ale blizny sa wtedy kiedy "tatuator" jedzie zbyt mocno, ma zle poluttowane igly (niech sie wypowiedza szpece) wracajac do blizn to sam mam troche na rece, juz sa zatatuowane innymi wzorami tylko ze widac je pod swiatlo ale mi to nie przeszkadza bo cala reka prezetuje sie calkiem dobrze na to co miale robione ladnych pare lat temu ps blizny mozna zatatuowac, choc beda troche widoczne pod katem. pozdro. |
|
|
|||
|
|||
|
Czyli mam z tgeo rozumiec ze tak czy siak beda ona widoczne pod swaito jak sa teraz widoczne bo mi pol tatuazu sie swieci :/ a wlasnie o to mi chodzi bo na swiele dziennym wyglada to masakrycznie !jak mi dziarkaq wygoii sie do konca to wrzuce fotki za jakis tydzien . jak sobie jesce do tej pory reki nie odetne z nerwow :/
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.