![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam tatuaż od środy (10 grudnia), od początku standardowo - smarowanie maścią, i takie tam, dbam o niego jak o zwierzątko ^^. Prawie żadnego zaczerwienienia,wygląda na to, że ładnie się goi. Niepokoją mnie tylko dwie sprawy:
1. w jednym miejscu mam taki delikatny cień przy konturze, czy to możliwe, że tusz "wylał" pod skórą się poza kontur? Zaznaczam, że to bardzo słabo zauważalne, tak jakby skóra była tam niedomyta ;DD 2. nadal od czasu do czasu pojawiają się (szczególnie przy smarowaniu) czarne kropki... bardzo ich malutko, ale jednak... coś nie tak? Przepraszam za bardzo naiwne pytania, ale jak już ktoś to słusznie napisał, pierwszy tatuaż to jak pierwszy raz w łóżku, podniecenie, ekscytacja i latające czołgi ^^ |
|
|
||||
|
||||
|
ten cień to najprawdopodobniej siniak czarne kropeczki to jest brud a może resztki srupków,tuszu kture osadzają się w porach
|
|
|
|||
|
|||
|
dzięki za odp.
![]() i jeszcze jedno pytanie (wybaczcie ;d)... chyba zaczyna mi się łuszczyć skóra i czy początkowo to wygląda tak, że naskórek schodzi razem z czarnym barwnikiem? bo tak jakby schodziły mi "kawałki" tatuażu, to znaczy tatuaż pozostaje nienaruszony....a przy smarowaniu złuszcza się tusz, nie wiem, jego wierzchnia warstwa?... tak ma być? ;> |
|
|
||||
|
||||
|
dokladnie tak nie martw sie
przy nastepnym zobaczysz ze glupie pytanie zadales ![]() pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
1. zadałAŚ - natalia jstm ;p
2. dziękuję za odp. i za wyrozumiałość ![]() pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
Proszę ale zwracamy sie do uzytkownikow o czytanie wczesniejszych postow a nie zadawanie pytan
bardzo duzo takich pytan bylo oparte i zadawane na tym forum wystarczy poszukac poczytac to nic nie kosztuje...... |
|
|
|||
|
|||
|
uwierz, że szukałam. - > widocznie niedokładnie (a i tak spodziewałam się, że ktoś mnie w końcu ochrzani, że śmiecę forum pyt., na które już ktoś odpowiedział. dlatego tyle zwlekałam z napisaniem tego posta).
ale newamind ;d |
|
|
|||
|
|||
|
wojtas a powiedz tak szczerze chcialo by sie tobie czytac?
bo mi nie zabardzo tez bym wolal napisac nowego posta. pozatym gdyby ci ludzie ciagle wszystko czytali to forum bylo by juz dawno nieaktywne![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Czasami lepiej poszukac i przeczytac kilkanascie postow w 20 minut niz czekac na odpowiedz 3 dni nie uwarzasz ja tam czasem wole poszperac
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
maleńki offtop? ;D
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.