![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
tat dziarke tydzień,mam białe kropki na tatuażu i pojawiły się ropne strupki, skóra trochę pęka, czytałem że kropki mogą być od nadmiernego smarowanie i można wysuszyc troszkę tatuaż, czy spirytus salicylowy rozcieńczony z wodą może być do przemycia takiego tatuażu??
|
|
|
||||
|
||||
|
Biale kropki?? Wydaje mi sie ze moga to byc potowki. Nie o takie wysuszenie chodzilo
O takich zabawkach nie mysl. Zostaw na caly dzien tatuaz, bez smarowania - jedynie przemyj raz za czas, i dopiero na wieczor badz rano spowrotem wroc do smarowania ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
potówki to raczej nie są, suszę go właśnie, skóra pęka strasznie, aż do krwi miejscami, kropek jest naprawdę dużo, zobaczymy co się stanie po kilku dniach, ogólnie coś ciężko się goi, co o tym myslicie?
a tu fotki: ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No rzeczywiscie to nie wyglada najlepiej... Uczulenie odpada bo watpie zebys mial na wszystkie kolorki. Jedynie co mi przychodzi teraz na mysl to - lekarz
ale bede jeszcze myslal od czego to moze byc... |
|
|
|||
|
|||
|
czytałem gdzie ze białe kropki wyglądające jak syfki robią sie czasem od nadmiernego smarowania maścią, zatykają się pory i wychodzi ropa też, czy myslisz że to może być to?? poierwszy tydzień goiło się elegancko, wszystko zaczeło się z drugim tygodniem.
|
|
|
||||
|
||||
|
A w jakich odstepach czasowych smarowales i przemywales ?
|
|
|
|||
|
|||
|
trzy razy dziennie, ale dość obficie tribiotikiem
Ostatnio edytowane przez aby1 : 08-21-2008 o 20:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Kto Ci powiedzial zeby tribiotikiem ? Pozatym nie jest ze czym wiecej tym lepiej... Alantan badz Bepanthen za przeproszeniem kurewsko cieniutka warstwa... co 3/4 godziny
|
|
|
|||
|
|||
|
trybiotyk polecił twórca dziarki, i w necie też pisze ze trybiotyk jest ok, a co z nim nie tak??
|
|
|
|||
|
|||
|
Hej,
Mialem ten sam problem z tatuazem - duza robota po 3 razie na zgieciu lokcia pojawily mi sie krostki - przemylem dobrze tatuaz z woda i odstawilem masc na poltora dnia - okazalo sie ze masci bylo za duzo (przez caly okres niesmarowania tatuaz byl nawilzony - tyle masci w niego wladowalem) :/ |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.