![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ostatnio "znajoma" powiedziała że fajnie bym wyglądał jak bym sobie przekłuł sutki. Twierdzi że ją to kręci. Osobiście, szczerze mówiąc, nigdy się nie zastanawiałem nad czymś takim. No więc pytam się, zwłaszcza dziewczyn, co o tym sądzicie? Bo ja, w sumie, to sam nie wiem co mam o tym myśleć
![]() A może już ktoś z Was to ma? No i standardowe pytania . Jak i ile się goi, boli i czy bardzo przeszkadza? |
|
|
||||
|
||||
|
Osobiscie mi to nie przeszkadza ale wolę inne miejsca i kolczyki w sutkach u faceta mnie akurat nie kręcą.
Poza tym czy ty wszystko robisz dla znajomych a nic dla siebie? Dyskomfort podczas gojenia na pewno jest, bo są to miejsca podatne na urazy czy ocieranie np. ubraniem. Sutki goją się do ok 3 miesięcy i podobno nie ma z nimi większych problemów jeżeli zachowa się odpowiednią higienę. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 05-29-2009 o 00:06. |
|
|
||||
|
||||
|
Zdumiewa mnie jak szybko osądzasz innych. Po przeczytaniu raptem kilku zdań, twierdzisz że wszystko robię dla innych a nic dla siebie. Przenikliwość doprawdy godna podziwu.
Jeste nonkonformistą i bardzo rzadko kieruję się czyimś zdaniem a jeszcze rzedziej robię coś dla kogoś. To że nad kolczykami w sutkach zaczołem się zastanawiąć dopiero jak mi o tym ktoś powiedział, świadczy jedynie o tym że wcześniej mi to do głowy nie przyszło. To wszystko. Ostatecznie i tak zawsze sam podejmuję decyzję. |
|
|
||||
|
||||
|
I bardzo dobrze.
To, ze zadałam ci pytanie wcale nie swiadczy o tym, że cię osądziłam. Po prostu zapytałam i dziękuję za odpowiedź. |
|
|
||||
|
||||
|
A ja tam sie wypowiem jak kobietka i mi sie kolczyki w sutkach u faceta kompletnie nie podobaja.
Z reszta nigdy mi sie nie podobaly, ale kazdy ma swoj gust ja lubuje sie w kolczykach w brwi u panów. Nie chciala bym wyskoczyc na basen z mezem ktory ma poprzekluwane sutki Chodz jest jesden plus jak mnie wkurzy to zamiast wbijac mu palce w rzebra mogla bym pociagnoc za suta hehehe![]()
|
||||
|
||||
|
"Nie chciala bym wyskoczyc na basen z mezem ktory ma poprzekluwane sutki
"A dlaczego? Bałabyś się co inni pomyślą? |
|
|
||||
|
||||
|
Co do kobiet to MEGA mi się podoba
![]() ![]() Szczerze wydaje mi się, żeby mieć kolczyk w sutku to trzeba jakoś wyglądać... "Przeciętny" chłopak z płaską klatką będzie wyglądał po prostu jak gej. Jeżeli jesteś w miarę dobrze zbudowany, masz ciemniejszą karnację to myślę że nie będzie to wyglądało źle. No ale ile ludzi, tyle opinii. Sam się nad tym zastanawiałem. Naklej sobie jakieś 2 kulki i zobacz jak wygląda.. =))). Są jeszcze jakieś kolczyki na magnez więc też możesz sprawdzić =) np.
|
||||
|
||||
|
SORRY... MUSIAŁEM
DDDDDDD![]()
|
||||
|
||||
|
Wszelkie duże, dyndające kolczyki moim zdaniem wyglądają obleśnie. Na sam widok aż mnie wzdryga i sprawdzam czy z moimi wszystko ok
natomiast nieduży, dyskretny kolczyczek...czemu by nie hmmm...
|
||||
|
||||
|
xxbastianxx pojechałeś po bandzie bez trzymanki i hamulcowe ja tu z jednego obleśnego tematu się otrząsłem a tu nagle taka niespodzianka natomiast co do tematu jeśli kreci kogoś piercing to czemu nie ale żeby kogoś na sile uszczęśliwiać nie za bardzo mi się to widzi
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.