![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
no i trochę się martwie
tatuaż jest na lewej łopatce i jakąś godzine po zrobieniu boli mnie lewa ręka, a właściwie przedramie, czy to jest normalne? Bardzo sie martwie . Pytałam koleżanki, która tez ma dziare i ona mowi, ze to normalna, jednak chcialabym pozanc jeszcze jakies opinie![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Roznie to bywa z naszym organizmem to wytatuowaniu... Ale jesli to jest sam ból, zero powikłań zwiazanych ze skora, odparzeń itp to jest ok. Przykladem jest moj kciuk ktory mnie strasznie bolal przez caly okres gojenia, i jest wszystko pieknie ladnie =/
|
|
|
||||
|
||||
|
witam,
to jest normalne, mnie np bola po zrobieniu bola inne czesci ciala zazwyczaj do konca gojenia pierwszego etapu. nie masz sie czym martwic, tylko obserwoj co sie dzieje z tatuazem i skora obok. pozdro. |
|
|
|||
|
|||
|
dzięki!
kamień mi z serca spadł ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
mnie bolalo w pachwinach a robilem, tatuaz plecach nie wiem dlaczego, ale podobno to wezly chlonne. po zagojeniu wszystko wrocilo do normy ![]() pozrd. |
|
|
|||
|
|||
|
dzisiaj mnie już mnie boli
![]() dzięki za odzew! ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.