![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam
oto moj bazgrol a zarazem pomysl na dziarke, tylko niestety nie stac mnie na wiecej (nie potrafie lepej rysowac chyba ze najdzie mnie niespodziewana wena) ![]() wiec chcialem prosic was o pomoc, nie wiem czy moge o to prosic w sensie free wiec jestem w stanie zaplacic za ten rysunek. tylko najpierw powiedzcie mi co sadzicie o moim pomysle czy moge wytatuowac sobie cos takiego? mam 22 lata i nie wiem czy wypada miec taki malunek na sobie ale podoba mi sie ten motyw (na moim bazgrole nie ma wszystkiego) jedna dziarke juz mam ![]() i gdzie proponowalibyscie taka , myslalem o lydce i o tej samej rece co juz mam tylko po wewnetrznej stronie co sadzicie? co do moich mysli zwiazanych z dokladnym wygladem i sensem tej dziarki to opisze dokladnie jesli zdecydowalby sie ktos z was wykonac to dla mnie |
|
|
||||
|
||||
|
w studiu tez to robia kase placisz masz prawo wymagac idziesz do niego z ta karteczka pokazujesz mu co i jak reszte dopowiesz co do miejsca na dziarke to twoj wybor ja bym reke albo plecy proponowal ewntualnie zebra
![]()
|
|||
|
|||
|
jest tak ze bedzie robil mi to znajomy ten ktory robil moja pierwsza dziarke, i on nie ma czasu na rysowanie poprostu wpada do mnie i dziarga, musze miec gotowy rysunek
wiec dlatego prosze was o to bo widze ze macie pojecie i dla was to pestka... tez potrafie rysowac tylko nie zawsze, musze miec zajebista wene najczesciej trafia sie spontanicznie...wiec jak? podejmie sie ktos? |
|
|
||||
|
||||
|
Pierdol kolege i dziaranie sie rowniez.
|
|
|
|||
|
|||
|
ze niby dlaczego?
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Twoje podejscie do robienia tatuazu tez jest pozalowania godne. |
|
|
||||
|
||||
|
ze co?? bo tez nie rozumiem o czym ty piszesz??
|
|
|
||||
|
||||
|
oj grzesiu pierwszy tatuaz i taka dziara to ja bym mu proponowal jakies chinskie znaczki tzn zupki kuksu napisy itp a nie wiekszy wzorek na raz
|
||||
|
||||
|
2gi nie pierwszy chlopak juz ma jeden a pozatym ja wrecz przeciwnie uwazam ze nie trzeba zaczynac od jakich gownianych tat tylko od raz\u konkretnie walic
|
|
|
||||
|
||||
|
ooo moj blad nie doczytalem dokladnie posta a ja bym sie sklanial do zobaczenia foci tej pierwszej dziary tu prospa dla autora postu jesli jeszcze wroci.A 2- ga sprawa skoro gosciu mowi ze"nie ma czasu " to moze nie umie po prostu stworzyc wzorku i jednak sklanial bym sie do pomyslenia nad wyborem studia
Duże piersi.... Gorące uda... To musi być KFC!!!:@ Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 03-23-2010 o 08:28. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.