Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-28-2008, 11:34
o_p_o o_p_o jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie Prosze o opinię

Mam pytanie dziarke zrobiłem sobie 2 dni temu w pierwszy dzień smarowałem ją bardzo grubo bo nie wiedziałem maścią alantan plus i rozmoczył mi się szybko to przemyłem i teraz smaruje 2 razy dziennie cienką warstwą . Bardzo proszę o ocenę jego stanu czy stało mu się coś w tej chwili jest suchy i lekko szorstki dodaje zdjęcie proszę o szybką pomoc z góry dzięki pozdrawiam opo
Załączone Grafiki
File Type: jpg 1.JPG (53.2 KB, 55 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-28-2008, 13:40
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Bardzo slaba jakos zdjecia... Wszystko rozmazane... Ale widac troche nie dokladnosci przy konturze. A tak od siebie to wzor jest juz mocno oklepany bo widzialem go miliony razy na necie i na ulicy :P
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-28-2008, 14:19
Poczatkujacy

Domyślnie

Tu lepsza jakośc zdjęcia a wzór wybrałem taki bo mi się podobał proszę o opinie czy będą konieczne poprawki ??
Załączone Grafiki
File Type: jpg 1111.JPG (41.4 KB, 39 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-28-2008, 16:25
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Niestety w tym czasie nie jestem w stanie Ci odpowiedziec na to pytanie. Poczekajmy pare dni i zobaczymy jak to wyglada. Ale mozliwe ze zrobi Ci sie stup
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-28-2008, 18:13
Poczatkujacy

Domyślnie

Dzięki a w razie ewentualnych strupów co się stanie dziarkę będę musiał poprawiac ?? w przypadku tej dziary szacunkowe koszty to ?? z góry dzięki za pomoc
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-28-2008, 19:15
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Hmm wiec tak... Jezeli porobia Ci sie strupy to jest prawdopodobienstwo ze bedzie ubytek tuszy ktory wyjdzie ze skory razem z odpadajacym strupem. ALe nie powiedziane na 100%. A cena to jest indywidualna sprawa kazdego artysty wiec musial bys gadac z tym co bedzie poprawiac
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-29-2008, 12:02
Poczatkujacy

Domyślnie

Dodam że dziare robiłem w czwartek wieczorkiem dziś rano wstałem jak co dzień umyłem ją szarym mydłem poczekałem aż wyschnie i bardzo cienką warstwą maści posmarowałem w tej chwili dziara jest taka szorstka trochę i w dotyku różni się od zwykłej skóry mogę dodac aktualne zdjęcie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-29-2008, 18:26
Bronek Bronek jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

z tego co mi wiadomo to jak myjesz dziare nei mozna "czekac az wyschnie" tylko ja wysuszyc szybko bo nasiaknie woda i zrobi sie jak balon (taka napeczniala)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-29-2008, 18:49
Poczatkujacy

Domyślnie

Wiem nie mówię tu o zostawieniu mokrej tylko wytarciu jej delikatnie ręcznikiem po przez dotyk a później zostawieniu na parę minut do wyschnięcia
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2008, 09:12
Poczatkujacy

Domyślnie

Dodaję aktualne zdjęcie co o tym myślicie bo nie za ciekawie wyglądają te zmarszczenia
Załączone Grafiki
File Type: jpg bez*tytułue.JPG (20.2 KB, 33 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania