![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam pytanie dziarke zrobiłem sobie 2 dni temu w pierwszy dzień smarowałem ją bardzo grubo bo nie wiedziałem maścią alantan plus i rozmoczył mi się szybko to przemyłem i teraz smaruje 2 razy dziennie cienką warstwą . Bardzo proszę o ocenę jego stanu czy stało mu się coś w tej chwili jest suchy i lekko szorstki dodaje zdjęcie proszę o szybką pomoc z góry dzięki pozdrawiam opo
|
|
|
||||
|
||||
|
Bardzo slaba jakos zdjecia... Wszystko rozmazane... Ale widac troche nie dokladnosci przy konturze. A tak od siebie to wzor jest juz mocno oklepany bo widzialem go miliony razy na necie i na ulicy :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu lepsza jakośc zdjęcia a wzór wybrałem taki bo mi się podobał
proszę o opinie czy będą konieczne poprawki ?? |
|
|
||||
|
||||
|
Niestety w tym czasie nie jestem w stanie Ci odpowiedziec na to pytanie. Poczekajmy pare dni i zobaczymy jak to wyglada. Ale mozliwe ze zrobi Ci sie stup
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki a w razie ewentualnych strupów co się stanie dziarkę będę musiał poprawiac ?? w przypadku tej dziary szacunkowe koszty to ?? z góry dzięki za pomoc
|
|
|
||||
|
||||
|
Hmm wiec tak... Jezeli porobia Ci sie strupy to jest prawdopodobienstwo ze bedzie ubytek tuszy ktory wyjdzie ze skory razem z odpadajacym strupem. ALe nie powiedziane na 100%. A cena to jest indywidualna sprawa kazdego artysty wiec musial bys gadac z tym co bedzie poprawiac
|
|
|
|||
|
|||
|
Dodam że dziare robiłem w czwartek wieczorkiem dziś rano wstałem jak co dzień umyłem ją szarym mydłem poczekałem aż wyschnie i bardzo cienką warstwą maści posmarowałem w tej chwili dziara jest taka szorstka trochę i w dotyku różni się od zwykłej skóry mogę dodac aktualne zdjęcie
|
|
|
|||
|
|||
|
z tego co mi wiadomo to jak myjesz dziare nei mozna "czekac az wyschnie" tylko ja wysuszyc szybko bo nasiaknie woda i zrobi sie jak balon (taka napeczniala)
|
|
|
|||
|
|||
|
Wiem nie mówię tu o zostawieniu mokrej tylko wytarciu jej delikatnie ręcznikiem po przez dotyk a później zostawieniu na parę minut do wyschnięcia
|
|
|
|||
|
|||
|
Dodaję aktualne zdjęcie co o tym myślicie bo nie za ciekawie wyglądają te zmarszczenia
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.